Eltik 39 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada ja cos nie ogarniam czy po prostu zeby cofnac trzeba zmienic bieg na wsteczny i dac gaz? tzn nie ma cofania na lewym spuscie pada jak wszedzie? 3
m@rcinpl 23 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada (edytowane) A w samochodzie żeby cofać wciskasz hamulec ? No weź :-) Edytowane 15 Listopada przez m@rcinpl
j4z 945 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada 1 godzinę temu, Eltik napisał(a): zeby cofnac trzeba zmienic bieg na wsteczny i dac gaz? Tak 😀
JohnyWol 81 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada I chwała im za to. Dla mnie każda "wyscigowka" powinna mieć przynajmniej opcje włączenia aby wsteczny wymagał recznej zmiany biegu na R. Strasznie irytuje mnie w niektórych grach jak przy mocnym hamowaniu do zera, auto po zatrzymaniu zaczyna cofać. Tak samo wrzucenie wstecznego na hamulcu zazwyczaj wymaga pełnego wdepniecia hamulca. Ale jak mam u siebie w G923 mam modyfikacje na load cell (na pewno nie taki jak w porządnych pedałach, ale działa niezle) i przy byle cofaniu muszę deptać pedal do końca to jest trochę utrudnienie. Pewnie jakbym miał porządny stelaż z fotelem to byłoby inaczej, a tak to deptanie na 100% czasem kończy sie lekkim odsunięcie fotela 2
Eltik 39 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada no ale to gra a w kazdej cofanie jest na hamulcu :-D 1
Dominix 408 Opublikowano 16 Listopada Autor Opublikowano 16 Listopada (edytowane) Zapewne jak masz automatyczna skrzynię biegów. Na manualnej musisz to robić ręcznie. A jeśli tutaj nawet na automacie tak jest no to cóż, mimo że to gra, to bardziej SIM niż simcade/arcade gra. A jeśli problemem jest że trzeba ręcznie zrobić wsteczny, to skill issue no tego się podczas jazdy nie robi, w sensie cofa Edytowane 16 Listopada przez Dominix
raul_ole 155 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada Nie wytrzymałem i kupiłem pełne koło, od gt3 to udręka 1
zozolek 313 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 10 minut temu, raul_ole napisał(a): Nie wytrzymałem i kupiłem pełne koło, od gt3 to udręka Ja mam 330 i dla tej gry prawdopodobnie kupię coś 1:1 - trzeba sie tutaj nakrecic i miec zamach aby autko wyprowadzic.
raul_ole 155 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) Fanatec wrc niby jest napisane realistyczny rozmiar 300mm diameter.. Chyba będzie wystarczająca Edytowane 16 Listopada przez raul_ole 1
galakty 3 346 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada 15 godzin temu, raul_ole napisał(a): Nie wytrzymałem i kupiłem pełne koło, od gt3 to udręka Ehhhh też się zastanawiam, tylko mam TS-PC bez QR i myślę czy nie kupić Moza R9 + 2 kierownice (jedna GT3, druga okrągła) bo akurat promocje na zimę mają. Tylko nie chcę inwestować w duży stelaż, mam WheelStand Pro z racji braku miejsca i nie wiem czy podoła
MaxxGroo 28 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada (edytowane) 20 godzin temu, raul_ole napisał(a): Fanatec wrc niby jest napisane realistyczny rozmiar 300mm diameter.. Chyba będzie wystarczająca Mam ją, sprawdza się we wszystkim. Boli mała ilość przycisków, bo xbox gamepad layout jest specjalnie, żeby była kompatybilność z Xem. Jeżeli zależy ci na większej ilości buttonów niż ma gamepad to wybierz coś innego. Edytowane 17 Listopada przez MaxxGroo
raul_ole 155 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada (edytowane) Wystarczą mi 3 Wywiad o przyszłości https://www.overtake.gg/news/we-quizzed-the-assetto-corsa-rally-team-but-we-want-your-questions-next.3854/?fbclid=IwdGRjcAOILWNjbGNrA4gtXGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAhjYWxsc2l0ZQIyNQABHoGnoNbuyvktWXoOf9wg0sRK4Woi_76Akv2u18Oshzapvc7BzQaqTEvkrwvp_aem_fvHpHVXQ3jATwxzrQRiswg Edytowane 17 Listopada przez raul_ole
zozolek 313 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada W dniu 16.11.2025 o 17:34, raul_ole napisał(a): Fanatec wrc niby jest napisane realistyczny rozmiar 300mm diameter.. Chyba będzie wystarczająca Moja pomyłka mam 300 i wg mnie jesy za mała. 330 byłaby idealna.
m@rcinpl 23 Opublikowano 18 Listopada Opublikowano 18 Listopada (edytowane) 7 godzin temu, zozolek napisał(a): Moja pomyłka mam 300 i wg mnie jesy za mała. 330 byłaby idealna. 330 Ew 320 będzie w sam.raz :-) Edytowane 18 Listopada przez m@rcinpl 3 1
maras2574 898 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 23 godziny temu, raul_ole napisał(a): Teraz można pojeździć Nie, dopiero jak wstawisz 21:9
m@rcinpl 23 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada 13 godzin temu, maras2574 napisał(a): Nie, dopiero jak wstawisz 21:9 E tam...triple screen obowiązkowo :-)
maras2574 898 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada Jak jest miejsce, 5090 na pokładzie, to jak najbardziej
raul_ole 155 Opublikowano 20 Listopada Opublikowano 20 Listopada tak się przekracza linie mety !!!! 1 4
tekkno 27 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Możecie zapakować w swoje rigi tony sprzętu. Ale czy starczy talentu ? Colin McRae !!! Impressionante !!! Impressive !!! 3
maras2574 898 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada @galakty Zobacz, tutaj gościu na kierownicy od F1 jeździ
galakty 3 346 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Ufff a myślałem że jeżdżę jak debil wypadając co chwilę z toru Dla mnie największy problem to to, że trzeba skręcać dużo szybciej niż się wydaje... Jednak torowe wyścigi uczą zupełnie innego zachowania. 1
maras2574 898 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Torowe do tego to pikuś Ja wczoraj katowałem jeden odcinek, jednym autem, i ..... jest ciężko. Tam gdzie się poprawiłem, tzn. nie wypierdzieliłem, to znowu gdzie indziej i tak w kółko Po chyba 10 razie nie wytrzymałem Włączyłem sobie na uspokojenie...ACC 1
galakty 3 346 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada Hahahaha mam podobnie Tylko włączyłem LMU i byłem przerażony co się tam odwaliło... PRzed premierą mało ludzi grało i był szacunek. Teraz startowałem z 30 miejsca (nie chciało mi się kwalifikacji robić), po pierwszym okrążeniu byłem 15!!!! A na drugim okrążeniu gościu we mnie wjechał, obróciło i koło urwało = ALT+f4... Sam nie wiem czy do ACC nie wrócić, ale na LFM praktycznie martwe, po 10-14 ludzi online. Ty grasz na oficjalnym multi? @maras2574 1
Rekomendowane odpowiedzi