Komputer 4500zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Właśnie te flagi, krzyżyki i inne to idealna zasłona dymna od realnych problemów. No ale Trzask mówił że wdrażają kwotę wolną od podatku, nie wierzysz mu? -
Przez voodoo34 · Opublikowano
Przy 50 fps to jest całe 1, przy 100 całe 2. Różnica statystyczna w rzeczywistości zerowa jeśli chodzi o odbiór. No to mają problem ci co grają w 3DMarka, ci co grają w gry nie mają najmniejszego bo tego się nawet nie zauważy. A po co szukać na pepperku jak sam pisałem tutaj że mam 9070XT na kościach Samsunga i na start mam 78 ℃. -
Przez Dimazz · Opublikowano
bardzo dobry monitor i tanio w 4k nie ma problemów z czcionkami https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/32gs95ue-b czcionka jest nawet lepsza niż na qd oledach przy 4k -
Przez Zachy · Opublikowano
Poprawieniu mnożnikow, tzn czego dokładnie? Ręcznie ustawiane wszystko, czy tym booscie od intela 200s? (Ktory w testach portali ponownych dal wielkie g...) Ja tu podawałem co i jak zmienialem Cpu p i e cores stock Ring/cache 41 D2d 36 Ngu 35 I te ustawienia przechodzily wszystkie testy stabilnosci poprawnie Ram na 9000mhz tez bez wywalania sie czy to imc czy samych taktow rowniez A i ja nie uzywalem tego softu Intela do optymalizacji gier, moze to tez cos w CP daje Chodzi o to ze redakcjom wychodzi, ze 285k w CP jest daleko za 13/14 gen, a tobie ze na odwrot - i tylko tobie! -
Przez ket_rab · Opublikowano
@wallec mam UV a MHz bez zmian.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi