Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 24.01.2026 o 06:01, galakty napisał(a):

Nie wiem, procesor mi zbytnio nie robi różnicy o ile będzie szybki i chłodny.

Bardziej zależy mi na aparacie, baterii - jak tu nie będzie poprawy to zostawiam S23. 

Bateria ma urosnąć do 4300 mAh dla  S26, ale zmiana ze Snapa Elite z S25 na Exynosa 2600 dla S26 i Plusa jako pierwszego CPU 2 nm, nie wiem, czy to nie będzie ten sam casus jak w zwykłej S24 i S24+, które podzieliły los na Exynosa 2400, podczas gdy Ultra miał Snapa 8 Gen 3. Wiem, bo mam już dwa lata S24U, więc mogę się wypowiedzieć na temat kultury pracy itp. A propos, jeśli masz S23 i bateria jeszcze nie daje się mocno we znaki, to zostań na nim. Wsparcie będzie miał do Androida 17. Prawdopodobnie 18 jeszcze zahaczy, jeśli dobrze pójdzie, bo plany są takie, że wsparcie dla S23 zostało przedłużone do 5 lat. Jaką masz wersję – 256 GB?

Edytowane przez Devils1100
Opublikowano
8 godzin temu, Devils1100 napisał(a):

Bateria ma urosnąć do 4300 mAh dla  S26, ale zmiana ze Snapa Elite z S25 na Exynosa 2600 dla S26 i Plusa jako pierwszego CPU 2 nm, nie wiem, czy to nie będzie ten sam casus jak w zwykłej S24 i S24+, które podzieliły los na Exynosa 2400, podczas gdy Ultra miał Snapa 8 Gen 3. Wiem, bo mam już dwa lata S24U, więc mogę się wypowiedzieć na temat kultury pracy itp. A propos, jeśli masz S23 i bateria jeszcze nie daje się mocno we znaki, to zostań na nim. Wsparcie będzie miał do Androida 17. Prawdopodobnie 18 jeszcze zahaczy, jeśli dobrze pójdzie, bo plany są takie, że wsparcie dla S23 zostało przedłużone do 5 lat. Jaką masz wersję – 256 GB?

Niestety 128GB, kupiłem za 2100 zł bo był rzut na Allegro kiedyś, polska dystrybucja. Ale mi pamięci wystarcza ;) 

Pewnie zostanę kolejny rok, totalnie mi się zmieniać nie chce. Gdyby OnePlus nie robił takich cegłówek to bym w niego poszedł, a Xiaomi nie chcę. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, galakty napisał(a):

Niestety 128GB, kupiłem za 2100 zł bo był rzut na Allegro kiedyś, polska dystrybucja. Ale mi pamięci wystarcza ;) 

Pewnie zostanę kolejny rok, totalnie mi się zmieniać nie chce. Gdyby OnePlus nie robił takich cegłówek to bym w niego poszedł, a Xiaomi nie chcę. 

Aa czyli 128GB na UFS 3.1  nie Xiaomi Telefonów tez bym jednak nie chciał czy ja wiem czy Oneplus taka cegła zamówiłem pod koniec 2024 Oneplusa 12 chcialem zobaczyc jak sie prezentuje byłem w szoku jak lepszy aparat przedni miał od mojego S24U reszta  wydawała się na + ale ci powiem Ojciec ma S25U i jak on chodzi to czuć róznice nie jakąs przepasc ogromną ale czuć tą róznice bo Rdzenie nie ma juz na Cortex tylko Orion jak Qualcomm robi w  Laptopach na Windowsie i taktowanie rdzeni tez pewnie swoje robią😉

Edytowane przez Devils1100