Radeon 9070 (XT) - na jakich pamięciach jest Twoja karta - Hynix/Samsung?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Hard Reset · Opublikowano
Ale mi nie chodzi o to że i5 to jakiś super duper cudo na następne 10 lat bo gram w 4k. Tylko wymieniając cpu na lepszy model chcę widzieć czy dopłata 1k czy 1.5k zł da mi jakiś realny boost. A testując tylko w 1080p jest nie do końca miarodajne. Dlatego te największe i najlepsze portale na yt i w sieci dają wyniki cpu tez w 2k i 4k że ludzie mieli szerszy obraz w realnym zastosowaniu. Niektórzy specjaliści od sprzętu siedzą np. na 4070ti z 9 9800x3d i kto im zabroni? Przecież można połączyć RTX 5070ti z 7 7800x3d i będzie wydajniej w grach, ale kto im zabroni ? -
Przez Necronom · Opublikowano
Fallout ma bardzo dużo nawiązań do gier. Republika Nowej Kalifornii, BoS, Legion Cezara, czy Enklawa i wątek supermutantów. Dużo w 2 sezonie jest z New Vegas(cały wątek Housa). Jak ktoś grał w gry to się połapie bez problemu, ale bez znajomości rzeczywiście może być trochę pomieszane. -
Przez j4z · Opublikowano
Heh, a u mnie za to jaka poklepana historia. Oglądałem sobie pierwszy. Na początku zachwyt. Oglądałem sobie dalej... I na ostatnim odcinku myślę sobię, że w ogóle mnie nie obchodzi, jak się skończy i wyłączyłem gdzieś w połowie odcinka. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ja odpisywałem koledze Amp -
Przez radzio_z · Opublikowano
To są raczej sprzęty dobre dla osób pracujących na słuchawkach, ja mam podłączone Creativy P5800 które potrzebują 3 x mini jack. Pytanie czy takie zewnętrzne karty mają przewagę nad taką AE5 przy podłączeniu do głośników aktywnych. No i nie zapominajmy o zastosowaniu. Ja potrzebuję kart do grania. Do słuchania muzyki mam pełnoprawne audio w salonie. Poza tym, nie zanosi się żebym szybko miał taką potrzebę. Sprzęt lubię wyeksploatować póki daje radę. Np. Athlona 64 X2 3800+ (s.939) to się pozbyłem dopiero w 2012 roku jak się potknął o FarCry3, gdzie niezależnie od ustawień dawał 15 fps. W sumie pod pisanie w tym temacie sprawdziłem, że tą płytę mam od 2018 roku, gdy kupiłem ją razem z Ryzen 7 2700x, a dzięki elastyczności AM4, dziś siedzi tam 5800X3D, który w grach plasuje się na poziomie i5-14600, czy najnowszych ArrowLake, więc pewnie jeszcze kilka lat u mnie posiedzi, a X-Fi razem z nią.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi