Solo Polonia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@Sidr Ciężko twój wpis inaczej skomentować. A pokonanie reżimu irańskiego jest konieczne dla państw zachodnich by osłabić Chiny i Rosję. Ale o tym juz pisałem, szkoda czasu by co chwile pisać te same oczywistości. Fajnie że Izrael pomaga, bo to też ich interes, ale bez nich byłoby to samo. -
Przez galakty · Opublikowano
Mieszkałem jakieś 20 metrów od torów gdzie jeździły towarowe i obok był przejazd, więc dzień i noc trąbiły. Ale nieeeee, tor trzeba zamknąć bo łutututu. Jakbym miał przelot to bym tam pojechał w nocy na osiedle i dał popis -
Przez marko · Opublikowano
Jako, że dziecko uczy się jazdy na rolkach, to trzeba było zaświecić przykładem... Jeszcze się nie połamałem Poszukaj namiarów na tego, co musiał trzymać kredens w nocy -
Przez JohnyWol · Opublikowano
Noo, smutne i żałosne jednocześnie W Teksasie też ludzie mieli "problemy" z pobliskim torem Austin, bo wykupili tereny obok i hałas im zaczął przeszkadzać. Skończyło się na tym, że sąd nakazał zwrot różnicy w wartości działek jeśli chcą zamknąć tor co oczywiście nie nastąpiło i tor działa dalej. PS. Updated 0.6 właśnie wlatuje na Steam
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi