RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Czy potrafisz dopuścić do siebie myśl, że są osoby w sporej liczbie, które nie chcą takiego rozwiązania, bo manetka/pokrętełko na manetce/dźwigienka na manetce są po prostu ergonomicznie lepsze i nie powodują rozproszenia uwagi podczas jazdy?
Słowo 'postęp' powinno chyba się równać rozwiązaniu bardziej intuicyjnemu i bardziej bezpiecznemu niż poprzednie, sprawdzone rozwiązania.
Aaaa zapomniałem - instrukcja. Wszystko jest w instrukcji a jak nie potrafię zdefiniować skrótu albo klikać w tablecie nie rozbijając auta to jest moja wina przecież, nie producenta.
@tomcug
Już o tym rozmawialiśmy chyba na wiosnę.
Ja to widzę tak
- patrz Wania, ja tu postuję, dawaj djengi
- co to w ogóle jest?
- jakieś forum komputerowe w Polsce
- ale dużo ludzi tam?
- no, zobacz, tysiące! o, na przykład:
- a, no to dobrze Sasza, bardzo dobrze, to zaliczamy
To nie musi mieć sensu. Opcja, że ktoś nie jest trolem a zachowuje się w 100% jak trol, jest dużo mniej prawdopodobna moim zdaniem od tej że trolem jest. Zresztą jak używa AI to ile go to kosztuje czasu? 5 minut dziennie? Obskoczy 100 takich niszowych miejsc i swoje zarobi
Widziałeś zgłoszonego posta z linkiem jak nasz forumowy bocik znalazł w krótkim tekście chyba z 10 punktów ruskiej propagandy?
Co do ostatniego - po prostu nie czytacie newsów i artykułów o tym jak fachowcy i służby alarmują o tym jak bardzo się wojna informacyjna zintensyfikowała w działaniach rosji przeciwko zachodowi. Też dekadę temu bym myślał, że to niemożliwe. A teraz niestety jest jak jest. Zajrzyj na wykop, na youtube, pod nawet niedużymi kanałami jest tego pełno. Na stronach z memami, nawet niedużych, po samej ilości wrzutek antyzachodnich i aktywności ruskich troli można się dowiedzieć czy coś się z rosją dzieje akurat. Dziś na kiblu widziałem "mema" broniącego Trumpa i mówiącego że "Ukraina be, rosja cacy". Tego jest naprawdę pełno wszędzie i wcale mnie nie dziwi, że tu też się doczłapali już. Nie robią tego głupio. Są w tym całkiem cwani (zazwyczaj bo nam się trafili ci co chyba są za słabi aby trolować na poważniejszych stronach - z tego że napisali o RUSOFOBII mam do dziś bekę - wyrazu nie używa absolutnie nikt kto nie jest ruskim trolem lub pacynką (jak Braun).
A co tu oglądać? wyroki na podstawie karty której prawie nikt nie potrzebuje? żeby badać procesory? Serio? Ty rozumiesz że wiele ludzi ma gdzieś takie rzeczy? Włącza gierke na swoim 5060 i ma gdzieś to wszystko bo mu działa wystarczająco? Albo że niektórzy nie używają nigdy benchmarków bo po co? W ogóle samo ograniczanie komputera do gier to też jakaś abstrakcja jest. Serio. Jedyną gierką co mnie ostatnio pochłonęła to europa universalis 5 którą mój gtx1660 ogarnia.
Rekomendowane odpowiedzi