RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Nie chcę 5060 ani tym bardziej dopłacać, mój budżet 7 tyś jest już i tak mocno przekroczony, wcześniej plan był taki, żeby zakupić za maks 6500 ale nic specjalnego nie ma.. 5070 jaki by nie było ale to jednak szybsze GPU i poniżej 5070 nie chcę schodzić 👍.
Ooo Shutter to wg. mnie jest najlepszym horrorem z tymi azjatyckimi straszydłami. Oglądałem drugi czy trzeci raz po pewnym czymś co rośnie w górach na polach z owcami...i w pewnym momencie też mi kołdrę coś zaczęło ciągnąć... nakryłem się i trzymałem z całych sił chyba z godzinę 😂
Przeciez to nie ma znaczenia jaka firme wybral bo it ak ten model to szrot i 41mm grubosci karta wiec ani chlodno ani cicho nie eedzie.. A asus prime wisialy i pojawiaja sie ciagle w komputronie za 3700 To trzeba napreawde byc turbop dzbankiem zeby tego nie kupic
Dokladnie, tak samo jak kazda firma ma w swojej ofercie najnizej pozycjnowane modele, ktore sa jakie sa
Rekomendowane odpowiedzi