-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/asus-teases-rog-oled-monitor-with-rgb-striple-subpixel-layout -
Przez Adamiakadam00 · Opublikowano
Bańka jak bańka. AI się opłaca skoro takie hajsy ładują. AI zrewolucjonizuje świat. Właściwie już to robi. Jak ktoś myśli że w AI pompują taki szmalec po to żeby na mediach można było tworzyć memy to jest idiotą. Nie wiadomo gdzie jest sufit natomiast jedno jest pewne. AI to jest element nauki/technologii o którą walczą nie tylko firmy ale i rządy krajów. Nie bez powodu są embarga na Chiny etc. Nie wiadomo co się stanie, jedno jest pewne. Mocne przetasowanie już dzieje się na naszych oczach mega gwałtownie. Także AI to nie bańka tylko kurs obrany przez świat. Kwestia tylko czy z tego będą odpowiednie owoce. Póki co AI służy do pozbywania się pracowników i zastępowania ich automatami. Tak samo redukcja zatrudnienia przy używaniu AI w firmach to konkretne pieniądze. Pytanie też kiedy AI odbije się na naszych codziennych życiach. Bo memy robione za pomocą AI to bzdety-kotlety. Osobiście myślę że jesteśmy u progu wielkiej rewolucji i przejścia z gospodarki 2.0 do 3.0 w naszym kraju a na świecie już z 3.0 na 4.0. PL jest za słaba żeby w tym uczestniczyć ale jako UE możemy sami jako zjednoczona Europa być drugim lub trzecim graczem. Rzeczy widziane w latach 90 w filmach Matrix czy Johny Mnemonic już są na serio blisko. Wchodzimy w czasy o których fantazjowali fantastycy z minionego wieku. A gry? Ludzie gry się nie liczą. BTW -
Przez Digger · Opublikowano
Trzeba mieć chyba jakiś papierek od producenta samochodu? U mnie też w jednym aucie norma źle się wylosowała, zamiast erło 3 jest 4. -
Przez sideband · Opublikowano
O czym Ty mówisz? Taki sam już dziodek jak Leven Mistrzu Inno3d to miałem w marcu, a jemu młockarnia pod obciążeniem nie przeszkadzała Pomimo, że to głośna karta i gorąca karta bez UV. Tylko wysokie min obroty i często włączające wentylatory w 2d. Nawet sam pisałem o tej karcie, ale ludzie i tak nic nie czytają, a później jęczą. Poza tym wystarczyło wrzucić inny bios i można mieć min obroty są jak na innych modelach. Już pomijam, że inno3d, które miałem było turbo kartoflem. A chłodzenie od GB jest sporo lepsze od Inno3d już pomijam, że u mnie ja zwykle max UV to jest mega cicha i chłodna. Jak kogoś interesuje cisza i chłodek przy wysokim TDP to nie siedzi na powietrzu tylko na wodzie. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
6090 za 15k to moze bedą Foundersy, których nie bedzie, Albo bądą w wiecznym stanie "produkt niedostepny" A karty w sklepach wiadomo...za dobra wersje typu Astral z 20k. Fajnie byłoby jakby 6090tki były po 7-8tys, no ale nie ma na to szans, tam juz jest sam interes nic wiecej. By musial jakis inny gracz wejsc na rynek, a przy jego skomplikowaniu i przy skomplikowaniu sterownikow cos takiego jest praktycznie niemozliwe. A juz 4090 za 7-8tys jako topowa karta wydał sie wiekszosci osob kosmicznie drogim, to teraz bedzie x3... mówie, żeby to sie zmieniło potrzebny byłby nowy gracz z konkurencyjną ceną i produktem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi