RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Po pierwsze, to pisałem o sondach a nie sondażach. Różnica podstawowa, której widać nie dostrzegasz. Statystyki to Ty sobie serdecznie wsadź w buty. Idź do ludzi do domów i na ulicę spytać co o tym wszystkim sądzą.
Przytocz sobie sondaże jakie były bezpośrednio przed brexitem, to może zrozumiesz.
Otóż to. Ludzie podejmują decyzje nie na podstawie twardych danych ekonomicznych czy innego typu, tylko emocjach. Każdy polityk o tym wie. Tym bardziej że to właśnie ci ludzie są tymi aktywnymi, w odróżnieniu od tych nazwijmy to "racjonalnych", którzy charakteryzują się słabą zdolnością do faktycznej mobilizacji.
Byłem dokładnie w takiej samej sytuacji w 2018r. jak jechałem na pogrzeb. Śnieżyca uderzyła podczas drogi, w ciągu trzech kwadransów zaczęło to tak wyglądać, więc nie że "omijajcie odcinek", bo nie było jak. Elektrykiem to sobie nawet nie wyobrażam. A przepraszam...świadomy użytkownik elektryka w takiej sytuacji i w tym momencie jest naladowany co najmniej w 50%.
EDIT Sprawa w ciągu 2,5h przybrała korzystny wymiar dzięki kierowcom ciężarówek, którzy ustawili się idealnie jeden za drugim 50% na drodze/trawie i nie było żadnego problemu żeby dojechał ciężki sprzęt, a nawet niektórzy śmiałkowie w autach się przebijali dalej.
do 18 stycznia na lokalnie prowizja 0% ale tylko dla nowych ogloszen, jak ktos ma cos wystawione to warto zakonczyc i wystawic jeszcze raz
PS
nie wiem czy to przypadek czy moja strategia na nieodpisywanie zaczela dzialac ale w ciagu ostatnich 10 dni sprzedalem wiecej jak przez ostatnie 1,5 miesiaca
nie odpisalem na co najmniej 5 ogloszen, a i tak kupili po czasie
oczywiscie na ogloszenia gdzie odpisalem -(uzasadnione pytania o wymiary) i tak nie kupili mimo ze gosc potrzebowal bude max 24c, wyszla 20cm i tak nie wzial (standardowe ja sie jeszcze zastanowie)
Rekomendowane odpowiedzi