Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Tylko jedno pytanie Elaborat Panie -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Jeżeli możesz do każdego kabla przejściówki podłączyć osobny przewód 8-pin to tak zrób, będzie najbardziej bezpiecznie pod względem prądowym. To, że rozgałęzienie kabla 8-pin bedzie leżeć nieużywane w niczym nie przeszkadza. -
Przez duniek · Opublikowano
wszystko sie da tylko trzeba znalesc zloty srodek jesli mamy totalny offgrid i brak sieci to taki magazyn 100-150kwh powinien wystarczyc bez grudnia i stycznia, zeby przezyc grudzien i styczen trzeba by pewnie 400-500kWh taniej wyjdzie wyjechac na wakacje na te 2 miesiace do cieplych krajów przez pewnie 20lat wszystko sie da tylko trzeba znalesc zloty srodek jesli mamy totalny offgrid i brak sieci to taki magazyn 100-150kwh powinien wystarczyc bez grudnia i stycznia, zeby przezyc grudzien i styczen trzeba by pewnie 400-500kWh taniej wyjdzie wyjechac na wakacje na te 2 miesiace do cieplych krajów przez pewnie 20lat najlepiej panele w pionie, w zimie wiecej dadzą a w lecie mniej (w lecie i tak pradu za duzo wiec go nie trzeba) -
Przez TheMr. · Opublikowano
25% cła na sprzęt od ASML do fabryk w USA? No mega Trumpek, wydaje mi się że firmy Tobie podziękują w tym roku -
Przez VRman · Opublikowano
Ja się zapląłem próbując zrozumieć jak to wygląda. Możesz wrzucić zdjęcie? Jak masz z tylko jednego gniazda wychodzące kable 8pin to może to nie być najlepszy pomysł, żeby ryzykować, ale to niech się ludzie znający na elektronice i prundzie wypowiadają, bo ja do takich nie należę. Za to widziałem mnóstwo ostrzeżeń, żeby nie podpinać przejściówki na jeden kabel z rozgałęźnikami.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi