widoki folderow i plikow na pendrive
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JohnyWol · Opublikowano
Sprawdzę sobie później Hitmana, ale nie kojarzę aby wydajność była jakaś tragiczna w 1440p. Nawet z samej ciekawości. O ile PT mogą nie uwzględniać to myślę że RT jest już raczej w ultra uwzględnione. Ale bez wiedzy co oznaczają poszczególne presety można dywagować. Jak dla mnie to Ultra powinno oznaczać raczej wszystko na max co będzie dostępne na premierę czyli raczej z RT. Ja sobie bardzo dobrze zdaje sprawę i traktuje to właśnie poglądowo, ale można mieć już jakieś wstępne porównanie. Szczerze mówiąc to przeszedłem też już niejedna grę na PC który nie spełniał wymagań na max ustawienia i nie miałem jakichś problemów. Choć zdarzało się też w druga stronę że powinno pójść z "palcem w d****", a było inaczej Generalnie każdą gra na inaczej i na podobnych czy niemal takich samych PC też możne działać inaczej bo zależy to od skonfigurowania Windowsa i ktonjakinma syfnw systemie -
Przez Kyle · Opublikowano
to jest dopiero ciekawy tekst: Wyhacz sobie jakiegoś najnowszego ThreadRipper albo XEON z mnogością rdzeni, a nie marnuj swojego czasu na konsumenckie procki dla biednej gawiedzi jak my x-P -
Przez ju-rek · Opublikowano
To Apexa x870 też jeszcze trzymasz? Myślałem, że już go nie masz. -
Przez Zachy · Opublikowano
Nie Ale mysle nad tym + apexem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi