[NIEAKTUALNE] Laptop 400-500zl - min 15cali, w pełni sprawny, bateria sprawna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Już "normalne" Audi S5 jest mocno nadsterowne. Zwykłym kopnięciem w pedał przyspieszenia auto mocno zarzucało tyłem, praktycznie jak BMW z xDrive (np. M340i, które jest bezpośrednim rywalem). W przypadku RS5 kluczowe jest nie to jak mocno wychyli się tył (co jest stratą czasu), a to jak skutecznie, szybko i sprytnie rozdzielana jest moc między tylnymi kołami. W tym względzie RS5 powinno być bardzo skuteczne, choć dużo zalet tego tylnego dyferencjału może być zasłaniana przez większą masę pojazdu* Myślę też, że trzeba poczekać jak któraś redakcja dostanie RS5 do testów i spróbuje przejechać kilka zakrętów odpowiednio dobrym tempem - wcześniej czy później zobaczymy Auto Sport i ich wizytę na którymś niemieckim torze Jak ma się auto przeznaczone specjalnie do zabaw na tor (jak na tych jazdach testowych), to można samym dobraniem ciśnień w kołach mocno wpłynąć na jego balans, a tym samym na jego chęć do nadsterowności. Tak czy owak, RS5 nie jest autem na tor, to po prostu szybkie auto do jazdy na co dzień i po obejrzeniu recki Hagerty nie sądzę bym miał zasadniczo inne zdanie. * na niektórych ujęciach widać jak auto przejeżdża sekwencję lewo-prawo-lewo i robi to całkiem sprawnie, jak na taką masę. Podpinam jeszcze reckę wspomnianego Hagerty (ma swój klimat, nie każdemu musi odpowiadać): -
Przez Camis · Opublikowano
Czyli należą do nich?, a USA chce je po prostu ukraść?. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Camis Nigdy niczego podobnego nie pisałem. Kluczowe jest to, że te złoża dziś są w rękach naszych wrogów. A niebawem znajdą się w sojuszniczych. Także dwa dodatkowe plusy kasacji reżimu. Jakbyśmy lepiej ogarniali to pewnie mogłyby być częściowo nasze. Gdybyśmy wysłali liczne siły tak lotnicze jak z czasem lądowe, moglibyśmy coś utargować. Ale tak Polska jak reszta Europy przesypia początki nowej ery możliwości. Bo zmiany i przestasowania na świecie niesamowicie przyspieszają. Do tego nasze wojska powinny zdobywać doświadczenie, gdyż obecne kadry oficerskie, w większości mają tylko teoretyczne. Aczkolwiek jestem dobrej myśli. Tzn liczę że USA zdecyduje dobić reżim irański do końca i po kilku tygodniach bombardowań wyślą siły lądowe. W tym sojusznicze. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Jakie masz sterowniki? Spróbuj jakieś starsze sterowniki, bo te ostatnie to dno i metr mułu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi