Skocz do zawartości

Czy kupie patriot Viper 3733mhz cl17 PV416G373C7K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej.

Potrzebuję dołożyć drugi komplet 2x8gb pamięć RAM do istniejącego zestawu jak z linku niżej. Nigdzie raczej nie znajdę nowego kompletu w tej konfiguracji, ale może ktoś ma na sprzedaż? A może ktoś ma informacje gdzie takie kości dostać? Pozdrawiam 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.x-kom.pl/p/482930-pamiec-ram-ddr4-patriot-16gb-2x8gb-3733mhz-cl17-viper-4.html&ved=2ahUKEwjg4sSo75mRAxXFIxAIHbhRIfYQFnoECCEQAQ&usg=AOvVaw2Ivdk6Ychz7pGr5_qAa3P5

https://www.morele.net/pamiec-patriot-viper-4-ddr4-16-gb-3733mhz-cl17-pv416g373c7k-1001036/

Edytowane przez Pan Mateoo
edytowalem
  • Pan Mateoo zmienił(a) tytuł na Czy kupie patriot Viper 3733mhz cl17 PV416G373C7K
Opublikowano

Te pamieci juz dawno wyszly z produkcji. Nigdzie ich nie dostaniesz raczej chyba ze zrobisz deep search i gdzies znajdziesz.

jak chcesz rozrzeszyc pamiec to kupo podobne. Oczywiscie jestes pewien ze te pamieci w twoim komputerze dzialaj z predkoscia 3733? jaki masz procesor i mobo? predkosc ramu sprawdzisz w menedzer zadan - nie przejmuj sie jak bedzie podzielona przez 2

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ale to dla żony jego jest a bardziej chodzi mi o sam fakt pokazania skrajnej sytuacji - 2m chłop siada z tyłu i to dowód na ilość a raczej brak miejsca. On się do większości mniejszych aut nie mieści
    • Ale wiesz, że jedne z największych złóż litu w Europie są na Ukrainie, w części, którą chce przejąć rosja? Ostatnio w Niemczech odkryto bardzo duże złoże litu, ale problemem jest wydobycie. Złoże jest głęboko i trzeba użyć technologii wypłukiwania, żeby znów nie wydłubywać kolejnej gigantycznej dziury w ziemi niszcząc okolicę.  W Czechach też jest dość duże złoże litu, ale tam trzeba go wydobywać z kamienia nie z solanki, więc jeszcze gorzej. Nie wiem czy w końcu ruszyli z tematem czy nie, bo był sprzeciw mieszkańców i niektórych władz kraju.  Myślę że są obecnie najlepszym rozwiązaniem, bo masz większą niezależność i możesz poruszać się w sytuacjach awaryjnych. Tak jak była mowa o braku prądu z powodu śnieżycy. Co z tego że @Decus miałby PV i magazyn jakby mu PV w taką pogodę magazynu nie naładowało. Pozostaje ewentualnie trzymać naładowany magazyn (ok, da się zrobić), ale w przypadku braku prądu byłoby więcej ważniejszych odbiorników prądu do zasilenia niż naładowanie samochodu elektrycznego  W zestawie jeszcze jakby była mała elektrownia wiatrowa, to może coś by doładował. Lecz mają hybrydę nie ma tego ograniczenia. No ewentualnie e-rev czy jak tam to nazywają elektryk z generatorem. Auto elektryczne, które ma wszystkie właściwości takiego samochodu i podstawowym napędem jest silnik elektryczny, ale ma domontowany mały silnik spalinowy 0,8-1l czy nawet mniejszy, który odpowiada za doładowanie akumulatora gdy wartość naładowania spadnie poniżej określonego poziomu. https://www.leapmotor.net/pl/reev      
    • Zbudowałem komputer na micro ATX z 7900x i ASRock stalowa legenda 9070XT + ramy 6000 MHz cl30 w Jonsbo D31 Mesh screen. Procesor chłodzi 360 Arctic liquid freezer pro.   Wentylatory na wlocie na spodzie, AIO wyrzuca górą. Procek na pbo + kurwa optimizer i kartę też mogę podkręcić na maska, ale w grze w którą gram procesor i tak dławi minimalnie grafikę, więc ściągam -10% mocy, bez różnicy w FPS.   Procek 70 stopni, grafika 55, ok. 80 hotspot + VRAM.   Świetna obudowa, da się.
    • Ja kilka razy zaglądałem na strony biur nieruchomości, ale trafiłem dosłownie na pojedyncze ogłoszenia, których nie znalazłem wcześniej na Otodom/OLX. I w dodatku nie było to nic, co by mi pasowało.   BTW - najbardziej wk...e/śmieszne są właśnie opisy od pośredników. Niektórzy to chyba frajerów z drugiego końca Polski szukają, bo nie wiem, jaki trzeba mieć stopień upośledzenia umysłowego, żeby się nabrać na ich marketing.    Najgorsze jest to, że większości ludzi chyba kompletnie nie zależy na sprzedaży.  Rzuty/szkice - częściej nie ma niż są. Wymiary pomieszczeń - to już zawsze czarna magia. No i totalnie wk... mnie to, że w 90% nie ma podanego dokładnego adresu, a czasem nawet ulicy! Co to jest, jakaś tajemnica państwowa, żeby somsiad się nie dowiedział?! Dzięki Bogu jest widok 3D w Google, więc jak nie chce mi się dzwonić (bo i tak w ofercie nora do mocnego zastanowienia, czy ładować w nią kasę ), to często można dzięki mapom i na podstawie zdjęcia z okna/balkonu wykminić, który to blok. A tak to ci piszą "ul. X" - która np. ciągnie się przez 2 km.  Albo podają inną dzielnicę niż faktycznie jest.   O co do cholery na tym posranym rynku chodzi? Deweloperzy to przynajmniej mają adresy, plany i wizualizacje. Te ostatnie często chamsko podrasowane, ale to już coś.
    • To też ma i dobre strony, bo auta które wyszły wiosną tego roku, mówię o Renault 5, już się pojawiają w cenie 80 tyś z hakiem na OLX. Ja kupiłem używanego elektryka za 20 000, 80% baterii zasięg 100+ Tak nie dla każdej osoby elektryk będzie odpowiedni, mimo że tanio można naładować z gniazdka, muszą wystąpić inne czynniki, jak np. darmowe parkowanie czy panele. Parę dni temu sprawdzałem i zostało mi 5 000 kWh prądu nadwyżki, szkoda tego nie wykorzystać. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...