RAM dual channel 32GB czy 4 kości łącznie 64 GB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
a jak chcę piekną sekretarkę aby reprezentowała moją firmę to mam się użerać na rekrutacjach brzydalami, nie ma nic do brzydkich inteligentynch bab czy chopów ale jak potrzebuję górnika czy kowala czy spawcza to wiadomo o kogo chodzi a jak przyjdzie na rektutację kobieta i będzie kładła ładne spawy i będą poprawne w RTG to nie widze problemu, pracownik dla firmy ma być wydajny, utylitarny a nie zgodny z tym co powie biejat czy kotula -
Przez Send1N · Opublikowano
Szczerze mówiąc to też nigdy nie widziałem tego komunikatu na oczy ja ustawiam kartę, zapisuje profil do pliku (profilaktycznie) i tyle, ustawienia automatycznie się wczytują w tle po odpaleniu windy -
Przez ptys · Opublikowano
tak, nie koniecznie ale czasem trzeba, przykład małżonka staje na wyjeździe z sklepu ale nie zastawia przejazdu typ w dobrym aucie się się sadzi do nie niej wymachuje łąpami idzie w jej stronę, wychodze ze sklepu nawet nie tłumaczę dostaaje buta na mordę (leży na kostce brukowej) i jedziemy na grzyby (o dziowo moja kobieta po zdarzeniu w ogóle o tym nie rozmawia) ale żeby nmie było nie jestem przmocowcem i nawet z ciemnymi jestem w stanie negocjować -
Przez LeBomB · Opublikowano
No i tu się nic nie zmienia. Dalej jak potrzebujesz kogoś do opieki nad osobą starszą, to do mężczyzny jest wskazany mężczyzna, do kobiety kobieta, z wiadomych względów, a to kogo wybierzesz to twoja sprawa. Dalej do reklamy bielizny dla kobiet masz prawo dać ogłoszenie że poszukujesz kobiet. Tu też nic się nie zmienia. To są wyjątki, spowodowane dokładną specyfiką zawodu. Chodzi po prostu o nie profilowanie ogłoszeń względem płci w tych pracach, gdzie tego profilowania nie ma lub być nie powinno. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Może być wina przewodu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi