Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Pre-order złożony. Recenzenci kanciarze promują jakieś koreańskie chodzenie po górach, a dobre gry pomijają. 

A co w tej grze dostrzegasz dobrego? Ja patrząc na gp, to jedynie jazda może być jako taka, ale walka i chodzenie to jest takie nijakie, aby nie powiedzieć, że jak na 2026r to oni się z tą grą jakieś 15 lat spóźnili :) takie moje spostrzeżenia po oglądnięciu tych filmików z poprzedniej strony. To już więcej polotu ma ten CD. Oby dwie gry mnie nie interesują, ale jakbym miał wybierać to bez wątpienia CD zjada ten twór na śniadanie bez popijania. 

Opublikowano

Poszli sobie do swojego tematu z tym łażeniem po górach, a sio. 

9 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

A co w tej grze dostrzegasz dobrego? 

Widzę tu całkiem spory realizm, ładne i dość żywe miasto, sporo aktywności pobocznych, całkiem przyjemna choć momentami mroczna fabuła (VG247), niezły voice acting, są nawet jakieś opcje romansowe. Takie budżetowe połączenie Cybera, RDR2 i Deus Ex'a. Nic tylko kupować. 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Z całym szacunkiem ale jak to jest napisane bez żadnej ironii to 

8 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Poszli sobie do swojego tematu z tym łażeniem po górach, a sio. 

Widzę tu całkiem spory realizm, ładne i dość żywe miasto, sporo aktywności pobocznych, całkiem przyjemna choć momentami mroczna fabuła (VG247), niezły voice acting, są nawet jakieś opcje romansowe. Takie budżetowe połączenie Cybera, RDR2 i Deus Ex'a. Nic tylko kupować. 

Monkey_Puppet.jpg

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, JeanPepin napisał(a):

Tak jedno zdjęcie jest na górze drugie na dole a po za tym nie widzę, powiesz coś o gameplayu? Myślę czy nie wciągnąć i sprawdzić do dwóch godzin 😂 mialem kupić ale rezki miażdżą , a szkoda. 

Fajne to z godzinę gram i chcę jescze. Przyjemnie po crimson komuś porządnie zaj... bać 😉 i to za free 

Edytowane przez AlienT