Asus Xonar ST (PCI) do MSI B650M Mortar - koncepcja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
@hubio CDkeys czy raczej Loaded, bo zmienili nazwę to platforma która sprzedaje tam nie ma sprzedawców. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Ghost of Tsushima - nie wiem które podejście -
Przez Sidr · Opublikowano
Jak ostatnio grałeś w D2, to w D4 odnajdziesz się bez problemu, bo to jest gra dla upośledzonych. Słabo to zabrzmiało :), chodzi o to, że jest dużo prostsze i łatwiejsze. Diablo 2 jest pozornie proste, ale wymagające wiedzy pod kątem endgejmu, a D4 jest prostackie na każdej płaszczyźnie. Rozwinieciem mechanik D2 jest seria PoE jak coś. Właśnie taką mniej więcej miałem przerwe. Ograłem obecny sezon (który jest identyczny jak wszystkie pozostałe) i szczerze, jestem teraz po godzinie w kampani w PoE2 mam 10x większą satysfakcję niż z ok 13h gry w D4, gdzie moja postać ubrana w sredniej jakosci legendarki (zero w/w mitycznych) ma już moc anihilacji wszystkiego. Lilith (najtrudniejszy bos w grze) pomijając fazy i animacje pada w 4 sekundy (gra solo). I to jest jedyna systuacja, gdzie poziom trudności bym oceniał 2/10 z uwagi na to, że nie mogę po prostu stać w miejscu i naciskać PPM. Pity robiłem tylko żeby gemy na 46 wbić, pewnie póxniej jest trudniej, bo skalowane, ale to jedyne miejsce gdzie może byćtrudniej. Tylko po co je robić jak wieje nudą i bezsensownością juz po kilku? Dodam, że zrobiłem 80 (max ile mogę obecnie) i walka z bosem, to może 3s. Nic się w tej grze nie zmieniło poza tym, że jest to jeszcze wiekszy samograj niż kiedyś. A dodanie i 10 nowych klas też nic nie zmieni, bo każdą gra sie tak samo. Naciska się jeden przycisk myszy i ginie wszystko na ekranie. To jest hns, który daje zero satysfakcji z aktywnosci typowych dla tego gatunku. -
Przez PredaToRxd123 · Opublikowano
witam mam problem z znalezieniem sterowników do słuchawek REDRAGON Zeus H510 Pro pobrałem z strony dragona https://www.redragonzone.com/pages/download stery H510 Headset ale przy instalacji nie wykrywa słuchawek instalowałem tez z podłączonym kablem -
Przez Send1N · Opublikowano
W moim przypadku odwrotnie koleś sprzedaje o 330zł taniej zestaw 4x8 4400 cl19 patriotów niż mnie swego czasu razem wyszło kupując dwa zestawy po 2x8 https://www.olx.pl/d/oferta/pamiec-ram-patriot-viper-steel-4400-mhz-cl-19-4x8gb-32gb-ddr4-CID99-ID18AFDz.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi