Anonimvr 0 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Intel Core i5-8600, Gigabyte GeForce GTX 1060 OC 6GB GDDR5, Gigabyte B360 AORUS GAMING 3 WIFI Dyski SSD Win 11 x64 Witam. Jak w temacie mam dziwny dosyć problem z rozruchem komputera. Nagle ot tak przy włączeniu zawiesił się na ekranie ładowania i dalej nie chciał ruszyć. Ponowny reset zawieszał się na automatycznej naprawie. Wiesza się również przy próbie bootu win11 i win10. Jedyne co pomaga wejść do pulpitu to upgrade albo downgrade biosu. Po tym wchodzi do pulpitu ale następny reset to znowu zawiecha. Z pulpitu nie mogę nic włączyć z win update ani zainstalować systemu na nowo bo się wiesza na procentach tak samo jak polecenie DISM... restorehealth. Sfc/scannow nie widzi żadnych problemów. Dyski też diagnozowałem i żadnych problemów. Odinstalowanie aktualizacji też się wiesza. Nie wiem już czy to wina systemu czy sprzętu.
Send1N 4 545 Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu Pokaż smart z crystaldiskinfo tego ssd na którym jest zainstalowany system
Rekomendowane odpowiedzi