Podpórka pod GPU - byle jaka, czy tutaj też można coś zepsuć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DarkeVo · Opublikowano
@MarcoSimone nie kuś diable bo zostało jeszcze parę dni do końca roku a jeszcze bede znowu wentyle zmieniał😵💫😂 -
Przez lokiju · Opublikowano
@Radio TiranaWiem, akurat wtedy byłem przy kompie i mogłem zamówić. Chciałem wybrać klarne by nie blokować środków ale nie działało z polskim adresem to sobie darowałem. Tych Aresów w okazyjnej cenie było więcej bo na Net-s też wisiały i to nie pierwszy raz. Wcześniej mieli Corsairy za 560 zł jak wszędzie już chodziły po 1000-1200 zł. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Budżetu na nową Kugę czyli 70k nie ma więc zostaje Hąda Syfik 9gen 1.6cdti -
Jak najlepsze słuchawki bezprzewodowe z długim czasem pracy? - wybrałem HyperX Cloud Alpha Wireless.
Przez Art385 · Opublikowano
Masz dwie opcje Momentum 4 albo Momentum 4 wersji audiofilskiej HDB630 czy jakoś tak ale kosztują w wuj siana. Osobiście nie tak dawno temu kupiłem M4SE i jest super. Tylko apka zbugowana okrutnie ale na kompie i tak będziesz korzystał tylko z tego co zapiszesz w słuchawkach. Otóż co napiszę o tych słuchawkach, to to że to jest jakaś zasrana anomalia na rynku. Zdejmiesz trochę dołu w EQ i już ci nie daleko do wersji HDB. Teraz najlepsze wszystko zapisuje się w dsp w słuchawkach i tam jest nie zależnie czy łączysz się po kablu, po usb-c czy bezprzewodowo. Na pytanie czy da się pominąć DSP to odpowiedź brzmi nie ale to nic złego przy skorygowanym EQ które siedzi w słuchawkach i podpięciu się do wzmaka słuchawki jeszcze zyskują na przestrzeni choć jak na zamknięte, to i tak jest jej w opór a na DSP ustawionym na full flat już za fajnie nie jest i tu by się sprawdziło HDB630 z pewnymi usprawnieniami. No ale Ja za swoje SE dałem 799 a da się taniej a HDB to 2k No ale to jak chcesz pokombinować. Tak łączysz się po AAC do pc i gra to przyzwoicie, cholera to nie jest tak wiele niższy zestaw za 2x tyle ze wzmacniaczem. Możesz sobie dokupić do nich dongla z aptx ale po prawdzie to ja tam nie słyszę przy mojej nucie jakichś wyraźnych różnic miedzy połączeniem bezstratnym po usb-c a AAC a i podejrzanie opóźnienia między obrazem a dźwiękiem nie słyszę wyraźnie a na większości ma je wyraźne słyszalne takie sony xm4 to rozjazd wyraźny nie do skorygowania, na JBL mam tryb wideo a tu nie zwykłe AAC podpięte do pieca z BT 5.4 i jest git. Tak, więc kupując M4SE na farta nie spodziewałem się, że tak je polubie i będę ich używał przez 90% czasu mając znacznie droższe zestawy. No ale M4 grają naprawdę dobrze jak na to czym są a mogę pójść w nich nawet piętro niżej i połączenie jest stabilne jak skała a tego kablowych słuchawkach zrobić się nie da. Bier momentum i się nie zastanawiaj. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Ja podczas świątecznych dni nie jem więcej niż w normalne dni. Nie rozpycham bębna. Jedynie trochę więcej zaglądam do kieliszka, choć bez przesady. Otwieram lepsze butle szkockiej i popijam świąteczne piwa (głównie ciemne z dodatkami). Ludzie przez te dni dostają jakiegoś amoku, całe dnie przy stole. Pijaczków też nie brakuje. Rozwaliła mnie scena jak poszedłem wieczorem do stonki (to był wtorek) i zobaczyłem typa, który rozpracowywał 0,7 wódy przed samym wejściem, rozłożył się na murku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi