AOC Gaming Q27G3XMN czy ASUS TUF Gaming VG27AQML1A
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
O obcym prezydencie beee, ale o Holandii już spoko Tytuł tematu mówi sam za siebie -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Jasne, zaraz ktoś napisze, że ten przystojniak River nie był znowu taki zły... Judy jest fajna, nurkowanie z nią było fajne, linia questów była fajna, ale u mnie opcji romansu nie ma... Panam, szczerze, to jest taka sobie. DLC jeszcze przede mną. -
Przez hubio · Opublikowano
Tym się powinniście zajmować, a nie ludźmi za oceanem Jakie tu dyskusje się toczą o obcym Prezydencie. https://informacje.wp.pl/biznes/podwyzki-w-administracji-na-tych-stanowiskach-nawet-9-5-procenta-w-gore-7256008734491201a Hahaha asystenci zarządów do 13tyś... Byle mechanik z Polski (nawet bez przyuczenia) zarabia tyle w fabryce w Holandii i dodatkowo jeszcze ma za darmo dach nad głową Tyle co ci z tego linku to zarabiają NAJNIŻEJ opłacani pracownicy w fabrykach w Holandii W tym teoretycznym państwie nadzorca niewolników zarabia tyle co niewolnik w Holandii... Panowie z wyspy (Epsteina) i nie tylko mają niezłą bekę z marionetek jakimi sterują. Już czuję te kawały jakie sobie opowiadają: W Holandii płacę ludziom przy taśmie tyle ile ty Polaczkom z dyplomami A ci się kłócą o Trumpa i gender czy Tuska czy Kaczyńskiego.... -
Przez tgolik · Opublikowano
Nie zrozumiałeś, są miejsca w Polsce tak z 80% powierzchni kraju, gdzie jakość streamingu jest nieakceptowalna mimo dobrego internetu. Po prostu droga do serwerów jest zbyt kręta i daleka, pełna węzłów pośrednich które niszczą płynność i powodują utratę pakietów. -
Przez JohnyWol · Opublikowano
No ale to juz nie problem serwisów streamingowych, bo skoro ma byc jakość to automatycznie musi być odpowiednio szybkie połączenie. Problemem jest zasięg szybkiego internetu mobilnego. Ja przez jakiś czas miałem Geforce Now - wtedy to był jakiś pakiet RTX czy coś takiego, ten najwyższy z dostępem do ray tracingu - i pograłem chwilę w Cyberpunka i jakościowo (zarówno jesli chodzi o stabilność połączenia jak i grafikę) było co najmniej dobrze. Oczywiście to nie to samo co grać na swoim PC ale jak ktoś nie ma innej możliwości to Geforce Now daje radę. No ale tak jak piszesz, potrzebne jest dobre połączenie internetowe no i na dłuższą metę też trochę kosztuje. Choć przy ostatnich podwyżkach cen sprzętu PC i tak moze się to opłacać. Tyle ze teraz chyba nawet w najwyższym pakiecie wprowadzili chyba limity czasowe
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi