Jaka karta do starego PC?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Jak masz źle ustawione niektóre tiimingi to płyta może mieć problem przy trenowaniu. Jak masz zbyt niskie VCCSA może być to samo. Poza tym zacznij porządnie testować stabilność pamięci skoro gry się sypią tzn, że daleko to stabilności Niskie tcke czy tfaw w praktyce nic nie daje to samo tyczy się tcwl nie ma sensu dawać dużo niższego względem tCL. Za to trefi warto chociaż podnieść do 131k -
Przez galakty · Opublikowano
Jak zrobię Tie Fightera to zainstaluję -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Nie zwracając uwagę na ceny, co pokonuje zotaca wydajnościowo z segmentu 5070ti? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
A skad zalozenie ze to cpu ?? Skoro dzialalo a nie dziala to pewnie jakis soft lub nawet sam windows moze robic problerm ale Ty juz wiesz ze to procesor i z nowym kontem zakladasz clickbait temat Pewnie jakis przydupas walca na nowym koncie znowu -
Przez Kanzu · Opublikowano
Przeszkadza, dlatego ustawiam zawsze tak, żeby nie mieć black crushu i dostosowuje to przy różnych scenach później Przeostrzony obraz u mnie wychodzi tylko na screenach a w grze wygląda normalnie. Przepalone kolory to już kwestia tego kto na czym te screeny ogląda. Na monitorze jak wyłączyłem tą opcję z zarządzaniem kolorów co ostatnio Phoenix podawał w temacie z oledami to wszystko przestało być mdłe, ale zdjęcia z tego tematu wyglądają jak przesycone. Sam monitor mam defaultowo ustawiony bez żadnych podciągnięć w kolorach. Zwykle na telefon zrzucam, żeby zobaczyć jak to faktycznie wygląda. To wbudowane w gry tryby fotograficzne też są manipulacją, bo można tam bawić się głębią ostrości, nasyceniem, kontrastem i całą masą innych bzdetów Dlatego nie używa się gotowych zrobionych przez kogoś. Dostosowują to pod swój monitor a u drugiej osoby zawsze wygląda to tragicznie Ja z reshade tylko 3 opcje używam i ustawiam to pod swój HDR. @Fenrir_14 na tych screenach u Ciebie to faktycznie coś się zadziało z tym LUTem i kolorami na zewnątrz Miałem tak kiedyś jak ściągałem gotowce z neta, więc pewnie LUT nie dogaduje się z HDR
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi