Zestaw pc + pytanie o kondensatory
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Nie ma to znaczenia, cały czas tak samo. No nic, olewam temat i tyle, skoro czysty mod nie wykazuje tego migotania. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Może jeszcze nie lepiej ale na pewno taniej Zobaczyłem ten launcher u AG i powiem szczerze, że robi pozytywne wrażenie. Na weekendzie to instaluje i się trochę pobawię. Zobaczymy czy w Stalker 2 Cost Of Hope twarze stworków też będą po liftingu -
Przez Sponsi · Opublikowano
Elo, 3 lata komp działał, klucz do Win 10 Pro zmigrowany z 8 Pro. Dzisiaj zachciało mi się próbować Win 11... robię czysty install a ta menda mi, że nie ten klucz - ani wpisany, ani po logowaniu do konta, na który rzekomo zsynchronizował klucz tamten, który używałem. I teraz tak - telefon chyba wyłączyli gnojki, nie ma kontaktu, idzie weekend... co dalej? Wpisuję klucz, a ta menda, że no nie masz klucza i kup se nowy... bym im taką karę dop... ł za takie akcje, że by w pięty poszlo, miliard euro dziennie. Miał ktoś coś takiego niedawno i co dalej z tym? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Wyżej wrzucałem info, że tak nie jest. Już nie To jest takie słodkie, że tobie się wydaje, że coś wiesz. I jeszcze, że wiesz coś lepiej ode mnie. Naprawdę - doceniam Twoją wiarę w siebie. W tej kwestii jesteś jak Trump. Minus wszystkich jego biliony dolarów, pozycja i kobiety
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi