Komp nie włącza się
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
To oglądałeś całe?!, ja tylko z 1,5 minuty -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Przecież już sam jego unboxing był strasznie rakowy z wiadomo jakim nastawieniem, to nie było tak że o ma nowość i obadamy tylko w każdym możliwym miejscu przytyk np „ że no on się cieszy z nowych rzeczy jak kupuje, a tu coś nie bardzo” więc cała narracja i nastawienie na ocenę sprzętu była wiadoma i wiadomo było co to będzie za materiał. Niech sobie ludki oglądają co tam chce, szkoda klawiatury na tego typa serio -
Przez Zachy · Opublikowano
A czy ja mówię ze ma coś do rzeczy. No bez jaj czlowieku nie lapiesz zartu? Po prostu napis trial rozprasza od tego co wazne, malej linijki z kodem bledu. Mogl wyciąć sam fragment x ustawieniami i bledem a nie oczojebnym napisem na 1/2 ekranu -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Albo bierz w MM https://lowcygier.pl/sprzet-gamingowy/konsola-xbox-series-s-noz-szefa-kuchni-20-cm-za-jedyne-91899-zl-w-media-markt/?fbclid=IwY2xjawGuX7tleHRuA2FlbQIxMQABHWahVQK6suspnwzJQAzptSD__RwX_2KXBal84A9WEUaRaoB4L1DApa3wbQ_aem_g3_c-PbKDdvcrGtNcq0s-w -
Przez Doamdor · Opublikowano
Kolejne kilka godzin gry, aż do ponownego wywalenia. Jak dla mnie wszystko jest tu do poprawy, grafika, cienie, odbicia, oświetlenie, fizyka, postacie, potwory. Jest to jeden wielki ulep, starych i nowych rozwiązań. Wisienką na torcie są spadki fps poniżej 60fps z DLSS Q na RTX 4090. Rozumiem sentyment do tej gry, no ale cena 229zł i polecanie tej gry w obecnym stanie.....
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi