Rx9060 16gb vs rtx 5060ti 16gb
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez KiloKush · Opublikowano
A co myślicie o Arteonie 2.0 TFSI AWD? W tej cenie też są Audi A5 C5 2.0 TFSI Quattro. -
Przez trepek · Opublikowano
Szwagier w 3 lata przejechal juz 107 tys km i poza serwisami nic sie nie dzieje w Karoqu. -
Przez ITprospector · Opublikowano
na zrzucie widzę wysoki VID i wysoki też VR VOUT = max 1.440 IA VR Voltage limit proponuje ustawić na max 1.35V W def powinno być ok 1.3-1.35V więc obecnie bios jest cały auto chyba, że tak wysokie Vcore. minimalne Vcore też wysokie na zrzucie jest, więc C-States chyba są off w bios chyba, warto minimum C1 załączyć. U mnie C6 w wysokim OC biega ok nawet, standardowo na def MHz mam C8. sprawdzać można ACLL, DCLL, LLC VCore i Ring offset od minus 0.100~0.150V na asus, jeśli są, to odpowiedniki poniższych na enabled Intel speed Shift Technology = Enabled, CPU EIST Function = Enabled, Race To Halt (RTH) = Enabled, Energy Efficient Turbo = Enabled, 14600K większość na 1.17~1.22V powinno być ok. -
Przez tomcug · Opublikowano
Działać działa, ale masz nieoptymalny plan zasilania. Jak tak, to pozostaje Ci cieszyć się ze zmiany i tyle. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Chyba wszystko działa bez przeinstalowywania. Ja nawet nie zainstalowałem sterów do chipsetu z790 Skoro tak to chyba intel lepszy bo jak czasem szarpneło na 9800X3D to aż z rytmu wybijało w BF6. Zresztą zaraz idę pograć
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi