Akcesoria dla niemowlaka - wyprawka na start
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
@Send1N, ja nie wykluczam że problem siedzi między klawiaturą a krzesłem Albo to jakaś niekompatybilność płyty głównej z danym ramem. Z drugiej strony to jest dziwne że od lat zawsze mam problem z uruchamianiem czegokolwiek powyżej rekomendowanej przez AMD prędkości. I również nigdy nie udało mi się zrobić undervoltu I uznałem, że ludzie nie testują stabilności na serio, a sporadycznie występujące crashe/freezy traktują jako coś normalnego. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Jak na rozmiar ten 'figurki' to jest bardzo dobra cena. Widzialem z LOTRa po 24k plnow figurki ponizej 1 metra. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
A jaki masz budżet? Po taniości Vero L5 600W jest do kupiena za 167zł https://www.morele.net/zasilacz-endorfy-vero-l5-bronze-600w-ey7a005-12697404/?gad_campaignid=19963157025 -
Przez Send1N · Opublikowano
Jasna sprawa tylko istnieje jeszcze idle u mnie idle wszystkie wentylatory są całkowicie wyłączone tylko na chłodnicy od cpu kręcą się na 450rpm, nie wyobrażam sobie trzymać wysokich obrotów podczas przeglądania neta, oglądania filmu czy przeglądania forum, wtedy ma być totalna cisza, właśnie niskie obroty weryfikują najczęściej wentylator -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, w budżecie 6000 zł zastanowiłbym się jeszcze nad MSI Katana z mocną i7-14650HX, również szesnastką ramu i terabajtem dysku oraz RTX 5070.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi