Hard Reset 118 Opublikowano Niedziela o 10:26 Opublikowano Niedziela o 10:26 Btw czy ten temat nie powinien trafić do działu pomiar wydajności? @tomcug
tomcug 2 910 Opublikowano Niedziela o 10:29 Opublikowano Niedziela o 10:29 To zależy od Was. Jak chcecie, to może być przeniesiony.
Hard Reset 118 Opublikowano Niedziela o 10:34 Opublikowano Niedziela o 10:34 3 minuty temu, tomcug napisał(a): To zależy od Was. Jak chcecie, to może być przeniesiony. Ja myślę że admini robią porządki w tematach, jak każdy będzie zakładał sobie temat gdzie chce to bedzie bałagan 😉. Dla mnie powinien trafić do pomiarów .
tomcug 2 910 Opublikowano Niedziela o 10:36 Opublikowano Niedziela o 10:36 A jak dla mnie równie dobrze może być w procesorach, bo to głównie test CPU. Dlatego zależy od Was. 1
Hard Reset 118 Opublikowano Niedziela o 10:44 Opublikowano Niedziela o 10:44 (edytowane) 11 minut temu, tomcug napisał(a): A jak dla mnie równie dobrze może być w procesorach, bo to głównie test CPU. Dlatego zależy od Was. GPU też tam można sprawdzać 😉 Btw cb2024 już tam jest Edytowane Niedziela o 10:48 przez Hard Reset
JacekRTX 284 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Tyle że w procesorach ten temat może być po jakimś czasie zakopany, co mu nie grozi w pomiarze wydajności 1
Rekomendowane odpowiedzi