Zen 1 maksymalna częstotliwość RAM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LYCONE · Opublikowano
Co do kosztów eksploatacji z ostatnich postów to wspominałem o chęci sprzedaży Tarraco. Jutro jak zdążę to jadę przejechać się Dacia Bigster 1.8 Hybrid. Przeczytałem i obejrzałem mnóstwo testów i wychodzi na to, że to auto pali 4,5-5l benzyny na 100km w mieście. Dla porównania Tarraco 11-13l Jak Dacia mnie nie zawiedzie to realizuje plan sprzedaży i biorę tego Bigstera do miasta. Myślę jeszcze nad przejechaniem się tym nowym wynalazkiem czyli Hybrid-g. Połączenie hybrydy z automatem, 4x4 i LPG. To już w ogóle jakiś kosmos ekonomiczny. Nie brałem nigdy Dacii pod uwagę, ale od kiedy jest Bigster i ma takie rzeczy jak klimatyzowany schowek, podgrzewane siedzenia, szybę i kierownicę, a także napęd na 4 koła i spalanie 5l benzyny w mieście to Tarraco wydaje się przeżytkiem. Na trasy mam Kodiaq L&K w dieslu więc nie będe męczył tej małej hybrydy na autostradach. Zdam relacje co i jak z tą Dacią na żywo -
Przez Totek · Opublikowano
To z własnego podwórka Polski powiatowej wam powiem, że to by zadziałało, bo zamiast siedzieć w robocie u Janusza, albo takim Dino, Biedzie i się wkurzać, wystarczyłoby zrobić bombelka i siedzieć sobie w domu. Nie musi to być wcale powiatowa, w takim trójmieście masa kobiet też pracuje za najniższe pieniądze. Jestem więcej niż pewien że sporo z nich zmieniłaby prace na spokojniejszą Takie 8 stów co dają to i tak jest na waciki, ale 3.5k to już jest niezła kasa. -
Przez Adikon · Opublikowano
Cześć. Co jakiś czas robię kopię zapasową za pomocą systemowego przywracania(win7). Wczoraj pierwszy raz tworzenie kopii zostało zakończone niepowodzeniem. W załączniku wrzucam foto jak to wygląda, próbowałem też z chatgpt ogarnąć, ale nadal lipa. Formatowałem też dysk na który wrzucam kopie i nadal nie działa, a nic nie zmieniałem i nie robiłem aktualizacji windy. Po formacie teoretycznie nie ma tych powiadomień, że obraz systemu nie może być zapisany w tej lokalizacji, ale na końcu i tak to samo Ktoś coś?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi