Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, kwestia ceny była juz dziesię razy poruszana i wszyscy sie zasadniczo w jej ocenie się zgadzamy. Nie wiem, po co to dalej drążyć. Nowy Blizzard nie ma nic wspólnego z tym dawnych czasów, którego pamiętamy i cenimy. Zupełnie inni ludzie, inne założenia biznesowe i ideowe dodatkowo.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, DżonyBi napisał(a):

100 zł - dajcie spokój. Dobry obiad w restauracji z "przystawką" tyle kosztuje. Na drugi dzień stawiasz dwójke w toalecie i tyle z tej stówki.

Bogol:lol2:
Co do tematu...

Znajomego brat cioteczny kupił i pograł z 12 godzin i ma dość.
Ta nowa postać to "Terminator" i kosi wszystko

Nie no.jpg

Edytowane przez Killer85
Opublikowano
8 godzin temu, sil3nthunt3r napisał(a):

Fabuła nic nie warta dla mnie. Historyjka o niczym, tylko do zaliczenia

Diablo skończyło się dla mnie na Diablo 2 jeśli chodzi o fabułę i taką czystą przyjemność gry. Przeszedłem Diablo 3 i Diablo 4 tylko dla zasady (z powodu sentymentu do Diablo 2) i nic więcej. Przejść i wywalić.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Musisz to wyjaśnić z AI.     Nie istnieje domniemanie winy.    Jak pójdziesz na Policję z obitą mordą i świadkiem i wskażesz sprawcę to te go zatrzymają.  Nie wiem, możesz sprawdzić.  Nie zmienia to jednak, że ryzyko gwałtu i znecania się w małżeństwie jest daleko wyższe dla kobiety w małżeństwie niż dla faceta ryzyko, że zostanie fałszywe oskarżony o gwałt. Chcieliście matematykę to macie. Wiem, że się nie podoba teraz, bo nie pasuje do internetowej narracji, ale trudno. Poswędzi trochę i przejdzie. Mhm. Czyli wprowadźmy kary mające efekt mrożący zęby kobiety nie zgłaszały gwałtów! Sprytne!    Kary za fałszywe oskarżenie powinny być wyższe ale jeśli ktoś sugerował że takie same jak za przestepstwo o które było oskarżenie to jest głupcem i nie ma pojęcia o temacie. 
    • Bo tak jest, ja u siebie widzę poprawnie obraz tylko na 240Hz. Przy 60Hz gamma jest tak rozjechana ze aby zniwelować black crush trzeba by podnieść poziom czerni. Dlatego nie używam już swojego OLED'a poniżej 240Hz. Ogólnie może faktycznie gamma curve nie jest prowadzony perfekcyjnie, ale patrząc czysto na jakość czerni i detali w czerni na 60Hz jest dramat w porównaniu do tego, co pokazuje na 240hz. I tego się nie da wyrównać w żaden sposób. Mówiąc krotko czern i detale w czerni i odcienie blisko czerni wygaldaja znacznie gorzej na 60Hz niz na 240Hz. Może gdyby to był monitory do tworzenia video i foto które muszą być krytycznie poprawne jakościowo byłoby czym się przejmować, ale w rzeczywistości to jest monitor do rozrywki, wiec moim zdaniem problemu nie ma. Problem w oledzie pod tym względem jest o tyle uciążliwy ze przez możliwość pokazania czerni absolutnej bardziej rzucać się mogą niedoskonałości w odwzorowaniu detali w czerni. Jak widać zresztą na przykładach Rtings problem występuje nawet na LCD wiec jest zależny tak naprawdę od danego monitora. W każdym razie na moim monitorze przy stałym odświeżaniu 240Hz problemu nie widzę. Zastanawiam się tez, dlaczego np. mój monitor ma dwa ustawienia dla gammy 2.2, może curva nie jest identyczna w obydwu. Ciekawe ze TFT czy Rtings w ogóle tego nie testowali. Tak jak w przypadku HDR ustawienie Gamer 1 i Gamer 2 dla peak brightness na high ma dwa kompletnie różne EOTF i o dziwo zalecają ustawienie Gamer 1 gdzie Gamer 2 dla High EOTF ma zdecydowanie bardziej prawidłowy i nie wypala oczu.         Tak ze testy testami, ale czasem warto po prostu ustawić monitor pod siebie i się z niego cieszyć, a nie przejmować ze nie jest do linijki ze standardem.    
    • https://www.mediaexpert.pl/outlet/outlet-komputery-i-tablety/karty-graficzne/u-karta-graficzna-sapphire-amd-radeon-puls-rx-7800xt-gaming-16gb-gddr6-1   1650zl
    • A tam białorycerz. Prostak. To jeden z najprostszych sposobów aby załatwić sobie głosy. Białorycerzami to są mężczyźni którzy poklepią go po plecach swoim głosem.  A tam. Niektórzy po 60 się trzymają. A potem dowiadują się, że mają nowotwór w IV stadium i po 3-4 miesiącach ich nie ma. Tuż przed pierwszym świadczeniem emerytalnym. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...