Diablo II: Resurrected
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez zdunzdun · Opublikowano
Szeroki wątek i z tym taniej to też dyskusyjne. Za wyprowadzką przemawia zwyczajnie fakt, że można się budować. Jak ktoś marzy o domu no to spitala z miasta. Korki to niby fakt, ale np mieszkając pod Łodzią, potem w Łodzi 6 lat, a obecnie od 5 lat znowu pod, tutaj też mógłbym polemizować. Owszem jak kończyłem o 17 to dojazd 6-7 km w mieście (do mieszkania) był szybszy od 18 km dojazdu od rodzinnego domu. Mówimy tutaj gdzieś (przeważnie) o 30-35 minutowej różnicy. Patrząc jednak na różnicę w odległości to czasowo też rewelacji żadnej nie było. Generalnie można fajnie żyć poza i mieć sprawny dojazd do pracy, ale trzeba celować w pewne godziny pracy, aaa najlepiej po Łodzi w ogóle nie jeździć, bo to patologicznie zakorkowane miasto -
Przez Reddzik · Opublikowano
Aktualnie mam ustawione jak w recenzji Stilgara na Morele, 43-50-43. Wydaje się, że u mnie też to mniej więcej pasuje. -
Przez Keller · Opublikowano
To jest takie same pytanie czemu teraz jest więcej depresji. A kto kiedyś to badał? https://www.newscientist.com/article/dn14146-gay-brains-structured-like-those-of-the-opposite-sex/ Da się urodzić z mózgiem płci przeciwnej, wsio. Opakowanie jest inne, chromosomy inne, a mózg inny. -
Przez VRman · Opublikowano
To jest mocne: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/chinskie-satelity-wspieraja-iran-oczy-i-piesc-na-wodach-zatoki-perskiej/z370txb,79cfc278 Wcale ruskom takiego wsparcia nie dają. Właźmy im w dupę dalej (my=cały świat) co może pójść nie tak... -
Przez Keller · Opublikowano
A ja przeszedłem i bawiłem się świetnie. Trochę znajdziek i zagadek, trochę straszyło ale nie jakoś mocno, walka nawet mi się podobała ale zawsze miałem dużo leczenia > co okazało się błędem ale to spoiler
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi