Monitor 27 FullHD 100Hz do pracy i okazjonalnego grania – czy będę żałował?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Serio? To jest problem w grze, w której zapierdalasz i patrzysz albo na drogę, albo ewentualnie na widoczki dookoła? Brak LUDZI? Nie grałem dłużej niż kilka minut w żadną FH jeszcze, ale chodzi Ci o tryb kampanii, gdzie jest cel grania, np. odblokowanie fajnej nowej lokacji, czy serio chodzi o fabułę? Bo dla mnie fabuła jest wadą w wyścigach. Znaczy, że jacyś idioci zmarnowali na ten element kasę Przecież mając lata bycia graczem za sobą, te fabuły mogą wywołać co najwyżej uczucie żenady. Co tam może być? W innych grach mogą być cut-scenki. W wyścigach chcę albo nic, albo w najgorszym razie skip-scenki. Nawet te udające grę, na silniku gry, gdzie heli zrzuca pojazd. Przecież to nie bawi od lat. Dawać jazdę a nie tam jakieś pierdu-pierdu pana reżysera O, nie tylko mnie wkurzył ten pop-in? Spodziewałem się ataku ze strony kilku forumowiczów, że za bardzo marudzę, a tu proszę, ktoś też od razu zauważył Nic mi tak nie psuje imersji jak pop-in dowolnego typu. Ile? Trzysta to już drogo za giereczkę inną niż "łojezu, ale czad, muszę w to grać i będę grał latami!". Tak, kiedyś takie bywały i może jeszcze dla niektórych bywają. Ale pińcet? -
Przez trepek · Opublikowano
Chodzi Ci o folie ochronne? Cena powiedziałbym, nie jest dramatyczna. Dla przykładu pierwszy samochód z brzegu czyli Mazda CX-5: Gdzie punkt 3 oznacza: Oklejanie czegoś folią PPF jest drogie a jak jeszcze dają do tego F-VAT to wychodzi cena rynkowa powiększona o jakieś 20-30%. Z czego jak się dobrze zagada to te folie dadzą za free albo za 50% ceny z cennika przy większym zamówieniu (a to już wyjdzie poniżej ceny rynkowej). -
Przez Vulc · Opublikowano
Korzystniej było przedstawić głównego bohatera w taki sposób, bo bardziej pasował do przygodowego charakteru gry. I nikt się nie przejmował historyczną dokładnością. To oczywiście jeden z powodów, inny wymieniłeś Ty, choć tutaj też można było to rozwiązać inaczej. -
Przez Send1N · Opublikowano
O kuzwa czegoś takiego jeszcze nie widziałem powiem ci u nikogo ogólnie bez napisów a jak produkcja od skośnych to z angielskimi - grubo. A jak przykładowo francuska to co wtedy robisz? -
Przez Krauziak · Opublikowano
W asusach szybko wysycha fabryczna pasta ,u mnie po trzech miesiacach byl kamien na cpu,nawet Llano nie pomagalo.PTM to zadna modyfikacja,tak czy owak trzeba bylo to zrobic. Po tym upgradzie radzi sobie bez podkladki w takich samych obciazeniach,tylko temperatury wyzsze. Sam CPU robi pelen boost przy 87wattach ,4.2-4.3ghz all core . Moim zdaniem podkladka przy obciazajacym graniu to must have. Wyzsza wydajnosc ,a jako bonus brak kurzu w lapku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi