Wymiana 8400F -> 7500X3D ?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
Wystarczy zrobić squish statow jak w wowie i zamiast nic po 1mil tylko 1k -
Przez Mpro · Opublikowano
ja tam w laptopie mam DDR5, w kompie DDR4 32GB. Dopóki się nie zepsuje wszystko jest ok. Jak się zepsuje to wydam jednorazowo 2000 zł i kupię ram i już. Nad czym tu ubolewać jakbyście mieli na to wpływ Jest problem z ramem, to i kiedyś się skończy -
Przez Petru23 · Opublikowano
Tak, pozostaje. Może spalać wiecej w zależności od tego, co robi za agregat. Znajdź takie porównanie sprzed 2-3 lat -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Ah uzyj lupki dobra? Chocby Q27G42ZE od aoca - chyba ten model, gdzies watki nizej porownywalem takie tanie a dobre. i polskie morele robilo recenzje paru wartych uwagi - nawet jesli to morele robilo to warto obejrzec. Przejrzyj sobie ich kanal do roku wstecz- o modelach, ktore tam sie pojawiają juz pisalem i sa dobre https://www.youtube.com/@MoreleTV/videos chcesz matryce IPS? chcesz hdr czy nie bedziesz uzywac? co jest najwazniejsze w tym monitorze i jak go bedziesz uzywac? mysle ze odpowiadajac na te pytanie, mozesz samodzielnie poczytac inne tematy z tego watku i samemu zadecydowac co fittuje twoj budzet -
Przez Mpro · Opublikowano
Dostałeś gwarancję na 4 lata prawda? To lej na to. Po 4 latach albo wymienisz kartę, albo kupisz sobie termożel i zmienisz go na nowy ja nie zamierzam tam zaglądać dopóki temperatury są ok
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi