jakiego suva najlepiej kupić ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Ja to nie kumam ludzi co ustawiają się na oglądanie filmu i połowę czasu podczas seansu przesiedzą na smartfonie oglądając jakieś głupkowate filmiki na tiktoku czy fb mój kumpel właśnie tak robi, nigdy tego nie rozumiałem... jak coś kogoś nie interesuje to nie wiem po co robi to na siłę -
Przez wallec · Opublikowano
Już chciałem pisać posta, że AMD lipa "bo jeżeliby ślepo wierzyć w testy i wykresy, to zmiana da Ci nawet 200% wzrost wydajności w 1440p"... ale gdzie jest haczyk? Ale i tak, jeżeli chcesz kupić to bierz póki są i w miarę tanio -> zmiana to będzie kosmos jak odpalisz dlss, ray tracing i generatora. Zupełnie inny wymiar grania -
Przez paulina1992 · Opublikowano
Między stock a UV nie widać różnic, jeżeli chodzi o gry -
Przez Macius · Opublikowano
W war Thunder mam np 140-160 fps a 1% low fps okolice 100-140 czasem ale potrafi spać 1% i wtedy czuje stuttering nwm czy to że procesor bądź płyta lub ram mają problem ze stabilnością gdy ram jest na expo 5600-6000 MHz na niższych dalej są spadki spore ale stuttering mniejszy -
Przez Choryski · Opublikowano
Tak wiem, że to nie taka zła karta tylko boje sie, że znowu prześpie ten moment i no... to pewnie też wróżenie z fusów, ale jako cebulak nie chce przepłacać. Monitor IIyama 14600kf 32GB DDR4 krux 850w
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi