Poczta Onet - notoryczny spam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez IceMan · Opublikowano
Serio, będziesz się czepiał słówek ? Za ścianą jest sprzedaż, a za drugą ścianą serwis. Pytałem kolegów tam pracujących jak sytuacja wygląda, więc mam całkiem sprawdzone info. -
Przez lukadd · Opublikowano
To, ze xbox tonie to się zgodzę, ale ta symboliczna podwyżka ceny za forze ich nie uratuję. Wersja standard FH6 kosztuje tyle samo co FH5 w 2021 roku czyli 300zeta, premke z DLC podnieśli z 440 na 500. -
Przez Vaiet · Opublikowano
Też uważam to za ultra dziwne, bo wszystkie kable i wtyczki były sprawdzane dosłownie minimum 3 razy. Nawet te wpinane w zasilacz były pod tym kątem sprawdzane i przepinane, żeby wykluczyć właśnie opcję niedociśnięcia którejś z nich. Więc tym dziwniejsze jest to, że na dedykowanym kablu 12V nie działało, ale wpięcie 2x8pin + przelotka na 12V już tak... Kto wie, może fabrycznie ten kabel jest walnięty? Nie będę sprawdzał, bo konfig działa, winda stoi, sterowniki też łyknął podobnie jak całą bazową konfigurację BIOS (EXPO, krzywe wentów, PBO itd). Także jak działa, niech działa. Nie będę ruszał :D -
Przez sabaru128 · Opublikowano
Z tym 24/do to chyba przesadzasz. Co do tych portalii to były w tedy, np chaty. Bardzo popularne w tamtym czasie. I też w tedy uważano że siedzi tam sama patologia. Fora internetowe. Potem weszła nasza-klasa czy zaczął raczkować Facebook. Jedynie czym się różnił tamten internet od tego dzisiejszego to że mniej osób na codzień miało dostęp do niego. Przynajmniej takie wrażenie odnoszę. Ale nie każdemu się też poszczęści. Jest dużo osób, które próbuje swoich sił w tym temacie ale nielicznym się udaje udaje. Swoją drogą tak się zastanaiam żeby dobrym pomysłem chyba było otworzyć taką szkołę i uczyć jak się odnaleźć w takich tematach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi