Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 godzin temu, RadekRak napisał(a):

Cóż trzeba brać 5080 lub szukać 4080 super w okolicy:-) a później 4070ti wystawić na żer dla Mirków na olx :-) Ok będzie się działo "Panie to je warte nie więcej jak 1000zł tyle daje i zaraz jestem" haha

Z drugiej strony Janusze wystawiający na OLX dwustuletnie 4070 w cenie nowej 5070 to taka sam beka.

• Upvote 1
Opublikowano
24 minuty temu, Grolshek napisał(a):

Z drugiej strony Janusze wystawiający na OLX dwustuletnie 4070 w cenie nowej 5070 to taka sam beka.

No właśnie, 90% tych ogłoszeń to beka, ale jedna te 10% trafia się fajnych ;-)

Opublikowano

5070 ti  trafiają się za 3100-3300

4070ti super za 2400-2900 - tu  zależy  od modelu  i  gwarancji

4070ti 1800-2500

4070 1500-1800

jak sprzedasz w górnych widełkach albo powyżej będzie miód malina

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, bofff napisał(a):

5070 ti  trafiają się za 3100-3300

4070ti super za 2400-2900 - tu  zależy  od modelu  i  gwarancji

4070ti 1800-2500

4070 1500-1800

jak sprzedasz w górnych widełkach albo powyżej będzie miód malina

To to i ja wiem, że się trafiają. Ale te ceny to jest może 10% ofert z całej Polski, 90% to za zwykła januszerka ;-)

Ps i dobrze, że dodałeś "trafiają" jedna na 1000 z takimi cenami ;-)

Edytowane przez RadekRak
Opublikowano
7 minut temu, RadekRak napisał(a):

To to i ja wiem, że się trafiają. Ale te ceny to jest może 10% ofert z całej Polski, 90% to za zwykła januszerka ;-)

ja to w ogóle GPU  tylko z odbiorem i kupuje i sprzedaję, chyba że firma lub tu  na forum

ale łatwo odróżnić scam od sensownego  typa  - chociaż jeden mi taką podrobioną stronę allegrolokalnie wyszykował, że aż cmokałem zachwytu - nie działał tylko  chat

@Kadajo 100% racji, no może 99%

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, RadekRak napisał(a):

Wczoraj był do kupienia na OLX Zotac 4070 OC za 1700 z przesyłką i ubezpieczeniem.

4 minuty temu, bofff napisał(a):

ja to w ogóle GPU  tylko z odbiorem i kupuje i sprzedaję, chyba że firma lub tu  na forum

Miałem sporo kart które działały normalnie a sypały się po godzinie/dwóch. W jaki sposób chcesz to wychwycić kupując gdzieś w centrum miasta gotówka/karta do ręki??? Na OLX masz 24h na sprawdzenie karty, obciążasz tym co wiesz że się sprawdza i zatwierdzasz transakcję lub ładnie opisujesz i odrzucasz. 100% ma pozytywów mam w ten sposób.

Edytowane przez Grolshek
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Grolshek napisał(a):

Wczoraj był do kupienia na OLX Zotac 4070 OC za 1700 z przesyłką i ubezpieczeniem.

Nie mówię, że się nie da wyjątek tylko potwierdza regułę.

3 minuty temu, Krzysiak napisał(a):

Sam nie wiesz czego chcesz, bo startujesz o RT/PT w 4K po czym piszesz o 7900XTX który w tych "ficzerach" jest cienki :D 

A nie zrozumiałeś, za w to był żart i "głośne myślenie"?

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, Dimazz napisał(a):

teraz trochę późno ale przed świetami spokojnie dało się dostać średnią wersję 5070ti za 3200zł z 3 lata gwarancji

Można było i topową Gaming OC/ Palit PLUC OC ale to se ne wrati, przynajmniej nie szybko 😮‍💨

Opublikowano
3 minuty temu, damyan123 napisał(a):

Można było i topową Gaming OC/ Palit PLUC OC ale to se ne wrati, przynajmniej nie szybko 😮‍💨

Widocznie dla tego również "Janusze" na olx podnieśli ceny rtx-ów wietrząc "interes życia" heheh