Porównanie obsługi ekranu systemowego w nowych autach
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Natomiast to, co robi Putin z Trumpem jest niesamowite - zauważa w trakcie rozmowy Useinow. - Kiedy mamy tragiczną sytuację w Kijowie i w wielu innych miastach, to amerykańskie elity zajmują się plikami Epsteina. https://wiadomosci.wp.pl/seria-brutalnych-atakow-putin-ich-zastraszyl-ukraincy-cierpia-7250087466834240a -
Przez caleb59 · Opublikowano
Uspokoicie się czy Was uspokoić. Ubisoftowi aktualnie się nie ufa, to jest zwykły cash grab by podratować sytuację firmy i bezczelnie lecieć na sentymencie do jedynki. Tzw. gówno w złotym papierku. Oprzytomnijcie niektórzy z tej podjarki... -
Przez Slayni · Opublikowano
Cześć, posiadam 9800X3D, Liquid Freezer III Pro 360 oraz obudowę XPG Invader X BTF wyposażoną w pięć wentylatorów. Chciałbym zapytać, jak rozsądnie ustawić krzywą pracy wentylatorów. Podczas grania temperatury są w pełni akceptowalne, a że używam słuchawek, poziom hałasu nie stanowi dla mnie problemu. Natomiast w spoczynku komputer wydaje się, moim zdaniem, zbyt głośny. Wszelkie ustawienia w MSI Center mam na auto i nic nie ruszałem. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki i sugestie dotyczące optymalnej konfiguracji. -
Przez Linku · Opublikowano
Nie mogę powiedzieć że moje działania nie przynoszą skutku Dla mnie 2% lepszy wynik to sukces. W passmarku wynik pamięci skoczył z 4500 na 4600. Jest dobrze. Teraz jeszcze dobić do 66k w teście cpu przy 253w. -
Przez azgan · Opublikowano
Ależ to było dobre i robiło taki klimacik na święta że głowa mała Pięknie siadło to też przy okazji COVID'a-19
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi