panicz patryk 91 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Hej, Szukam glosnikow 2.1, ktore maja zastapic glosniki jbl+ subwoofer w laptopie lenovo ideapad y700-17isk. Znajdzie sie cos godnego pecenia do 300zl?
x-kom 296 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Cześć, sprawdź sobie Logitech Z313 2.1 bardzo fajna opcja zaraz po droższych Z533. Na pewno zauważysz pozytywną różnicę. 1
Send1N 5 617 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Muszą być 2.1? nie lepiej 2.0? przez większość życia korzystałem w głośników 2.1 i swego czasu dałem szansę 2.0 i do głośników z oddzielnym subooferem już nigdy nie wróciłem, nic nie bije sąsiadą w sufit jak pozbyłem się go z podłogi Za niecałe 400zł kupisz rewelacyjne edifiery mr4 które grają jak nie jeden zestaw za ponad tysiąc zł 1
panicz patryk 91 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu @Send1N Zamowilismy z313. Podlaczylem, wlaczylem film, pozniej muzyke. Po chwili sluchania doszlismy do wniosku, ze moja dupa ma lepszy bass btw Pisenka o pierdzeniu. Z313 to syf jakich malo, no ale czego oczekiwac za taka kwote. Co do edifierow, syn ma R1280DBS sa wielkoscia podobne do mr4 czyli za duze na jej biurko. Pewnie oddam kobicie stare creativy a ja wezme jakies edifiery.
sierotaZpclaba 58 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Z maleństw przyzwoitej jakości rzuć okiem na Adam d3v Niżej tej kwoty raczej sam paździerz Edytowane 2 godziny temu przez sierotaZpclaba
panicz patryk 91 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Dzieki, ale cena w stosunku do tego, do czego maja byc uzywane jest zbyt wysoka.
Rekomendowane odpowiedzi