Wu70 992 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Umrze szybko, gracze BFa potrzebują skórek i passów a ci od milsimów nawet na to nie spojrzą. W dniu 18.07.2026 o 14:16, caleb59 napisał(a): Dalej się nie nauczyliście by nie pakować swoich mil-simowych dup w early access? Early access to najlepsze co nas spotkało.
skypan 2 070 Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca 39 minut temu, Wu70 napisał(a): Umrze szybko, gracze BFa potrzebują skórek i passów a ci od milsimów nawet na to nie spojrzą. To nie jest kierowane do tego typu graczy i oby nigdy nie nastawiali się na tego typu pierdoły. Mam właśnie nadzieję, że dotrzymają swoich obietnic i tego nie będzie. Bardziej zastanawia mnie czy będą mody jak w Arma. Tam ludzie "cuda" dodawali. NIe jakieś różowe "skiny" tylko fajny sprzęt.
Dominix 618 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca Realnie, jak będą w stanie się utrzymać jeśli nie będzie dodatkowych opłat poza kupnem gry?
skypan 2 070 Opublikowano 25 Lipca Autor Opublikowano 25 Lipca (edytowane) Ma pojawić się opcja kupienia zestawu wspierającego studio czy jakieś pakiety dla fanów. Co to będzie na razie nie wiadomo. Może jakieś drobne kosmetyczne dodatki, może więcej gotówki na start, może będzie jak w Squad. No na pewno będą mieli jakiś procent za wynajęte serwery. Generalnie zarzekają się, że sklepu nie będzie. Oczywiście to są tylko słowa i może się to zmienić. Chociażby waluta w grze aż kusi by ją zmonetyzować. W grze mają być sezony gdzie pod koniec sezonu kasa ma być zamieniona na sztabki złota. Można tym złotem handlować a kurs ma być zmienny. Za to będzie można kupić jakieś realistyczne skórki. Niby ma to być oparte o walutę wyłącznie zdobytą w grze. To są te niewiadome. Jednak jak pojawią się jakieś płatne skórki i będą jak to piszą realistyczne to nie widzę problemu by były. Najgorszą opcją jest właśnie monetyzacja wewnętrznej waluty bo będzie dawała przewagę w grze. Edit. Zapomniałem wspomnieć w "co celują" twórcy. W stabilną społeczność 3-5 tys. aktywnych graczy. Ta gra nie ma być "killerem" COD-a czy BF-a. Edytowane 25 Lipca przez skypan
galakty 5 169 Opublikowano 25 Lipca Opublikowano 25 Lipca Może skórki/ubrania czy coś, jak gra będzie super to ja chętnie coś kupię, ale nie nakręcam się bo ostatnio nic dobrego nie wyszło w tej formie.
skypan 2 070 Opublikowano 27 Lipca Autor Opublikowano 27 Lipca Jakieś tam przecieki na temat monetyzacji. Studio zapowiedziało, że wyda film na ten temat. Wszytko ma rozbijać się o subskrypcję. Mają być dwie opcje subskrypcji np. droższa lepszym atyczitem No zajedwabiście. Dzielenie graczy na starcie wersji v1.0. Jak tak ma być to dla mnie jest to chory pomysł.
Pawelek6 371 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 7 minut temu, skypan napisał(a): Mają być dwie opcje subskrypcji np. droższa lepszym atyczitem Że (...) co?! Ta branża widzę co raz głębiej zaczyna szukać swego dna.
galakty 5 169 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Eeeee że co? Jak sub może dawać lepszego anti czita? Rozumiem jakieś bronie, skórki (byle bez przesady że sa OP) albo nie wiem, klany/liga płatne, ale antycheatt????
skypan 2 070 Opublikowano 28 Lipca Autor Opublikowano 28 Lipca Dla mnie dziwny jest ten temat. Może te subskrypcje będą dotyczyły serwera a może jest to po prostu wrzutka by wyczuć reakcje społeczności. Będą mieli usprawiedliwienie, że nagle wprowadzą sklep ze skórkami i battlepasem. No przecież z dwojga złego społeczność wolała te skórki. Zapowiedzieli, że będą sezony gdzie kasa będzie zamieniana na złoto pod koniec sezonu. Na pewno mają jakiś plan na zarobek. Pytanie jaki.
oldfashioned 867 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca @skypan widze ze chcesz zeby to wyszlo, no ale wszystkie znaki na niebie mowia ze to bedzie jednak kaszana
skypan 2 070 Opublikowano 28 Lipca Autor Opublikowano 28 Lipca Sama rozgrywka jest OK ale właśnie te opłaty zastanawiają i jak długo ta gra pożyje. Jak nie to zawsze jest Nie do końca mój klimat ale lepsze to niż nic
galakty 5 169 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Ehhh tęsknię za czasami gdy były po prostu DLC. Masz podstawkę, chcesz nową mapę/bronie czy sezon - kup DLC. Producent ma kasę, gracze zadowoleni. W LMU też tak było, a potem dorzucili subskrypcję i funkcje które są TYLKO dla subów. Więc jak kupiłeś Season pass, ale suba nie to ich nie masz. A jak masz suba to masz również Season Pass. Pajace.
oldfashioned 867 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca W Vietnam bardzo mi sie przyjemnie gralo na testach - mam nadzieje ze dowiezie przynajmniej zeby sie pobawic w cos wolniejszego niz arkadowy bf6
galakty 5 169 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca HLL Vietnam? Bo trochę tych Vietnamów zrobili.
oldfashioned 867 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Tak, gralem w poprzednich testach HLL Vietnam - wrzucalem pare screenow w temacie o screenach chyba nawet. Gra sie troche szybciej niz Squad czy Arma (przynajmniej mowie o publiku), blizej temu do BF2 niz do BF6.
galakty 5 169 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Mnie trochę od kiedy Team17 przejął HLL jakoś przeszło, nie bardzo lubię kierunek jaki obrali. Vietnam może sprawdzę, mało gier było w tych czasach.
oldfashioned 867 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca ostatnio offtop w temacie skypana - mi ten Vietnam siadl, bo tak jak kiedys nawet pisales w ktoryms watku/na czacie - nie trzeba do niego duzo czasu, wchodzisz - 30/40 minut i masz po mapce. Przynajmniej tak to wygladalo na beta testach. Nie musisz jak przy Squadzie siadac na 2h+ zeby miec pewnosc ze zagrasz od poczatku do konca. Taki troche zloty srodek, bo masz skondensowany gameplay ale nie masz slizgow, latania od drzewa do drzewa i termowizji 1
galakty 5 169 Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Pytanie czy tak zostanie czy to tylko w ramach testu...
skypan 2 070 Opublikowano 28 Lipca Autor Opublikowano 28 Lipca (edytowane) Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): ostatnio offtop w temacie skypana W sumie dobrze. Właściwie lepszy był by temat ogólnie poświęcony tego typu grom niż tylko WarDogs. Nie są to tytuły co przyciągają jakieś masy ludzi a i o samych produkcjach za wiele nie ma co pisać. Edytowane 28 Lipca przez skypan
skypan 2 070 Opublikowano 1 Sierpnia Autor Opublikowano 1 Sierpnia Ku pamięci. Wstawiam tu Jakoś samo wyskoczyło mi przed chwilą na YT. Gostek jeszcze trochę musi popracować ale generalnie źle mu nie wyszło.
Dresiq 102 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia W dniu 28.07.2026 o 10:31, galakty napisał(a): Eeeee że co? Jak sub może dawać lepszego anti czita? Rozumiem jakieś bronie, skórki (byle bez przesady że sa OP) albo nie wiem, klany/liga płatne, ale antycheatt???? W rust w którego gram od 2016 wprowadzili coś w miarę podobnego. Są serwery premium, gdzie wstęp mają gracze którzy posiadają dlc lub skinyh warte od 15$ w górę. Założenie jest takie że cziter gra na czystym koncie, i jedyny koszt to kupno kolejnego. Jak zbanują mu konto to traci skiny/kasę wydaną na dlc.
skypan 2 070 Opublikowano 4 Sierpnia Autor Opublikowano 4 Sierpnia Tych "milsimów" sporo coś ostatnio wychodzi.
Rekomendowane odpowiedzi