Czy ustawiać wyłączanie HDD (serwerowego) w Windows?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
To dobra cena. W tym momencie 7800X3D stoi najtaniej za 1234zł, 9800X3D za 1772zł. Gdybym dzisiaj wymieniał 7500F, to bym bez wahania wziął 7800X3D, a zaoszczędzone 550zł wpakował np. w upgrade RTX 5070ti -> RTX 5080 -
Przez Misticzx · Opublikowano
Jak chcesz grać płynnie na najwyższych ustawieniach w 2560x1440 to musisz mieć bardzo mocnego kompa. Ja tam miałem ledwo 60 fps na RTX 3070, lecz chwilami nagłe spadki fps do 30-40 (na kilka sekund) z powodu 8 GB pamięci karty graficznej. Gdyby nie doskonały procesor (bo niedawno zmieniałem kompa) czyli AMD Ryzen 9 9950X3D, to nie dałoby się w to grać zapewne, bo już stare The Last of Us Part 1 miało często u mnie 45-50 fps (ale wtedy jeszcze miałem stary bo 10 letni procesor i cały komputer). Grafikę dopiero zmienię jak wyjdzie RTX 6000. Ogólnie dziwi mnie że jest sporo osób, które stawiają na równi zachowanie Joela z zachowaniem Abby, skoro gra wyraźnie pokazała że zarówno Abby jak i jej ojciec byli także potworami, a nie żadnymi dobrymi ludźmi. Joel zabił go tylko w samoobronie. Jednak zachowanie Ellie w kontynuacji gry i to wypominanie Joelowi przez 2 LATA że nie pozwolił jej umrzeć było też kretyńskie i bardzo nierealistyczne. To wyglądało tak że Ellie dopiero wtedy doceniła że żyje (dzięki Joelowi) jak się zakochała w Dinie, więc po tym balu poszła do niego i powiedziała że spróbuje mu wybaczyć (to znaczy wybaczyła). Wtedy właśnie zrozumiała że jednak dobrze że żyje, a nie umarła kilka lat temu. Szkoda jednak że coś tak fajnego (relacja Joel-Ellie-Dina) twórca scenariusza czyli zadufany w sobie idiota Neil Druckmann rozwalił. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie do konca sie zgodze bo od zawsze dlubalem w sprzecie ale odkad to dlubanie to sztuka dla sztuki to nie dlubie tak jak kiedys bo gra nie warta swieczki. Gdybys nie wrzucil tego filmu to bym nawet o tej opcji nie wiedzial a troche sie sprzetem interesuje, to w takim razie ten kto interesuje sie jeszcze mniej nawet sie o tym nie dowie. Wiec jaki jest sens wypuszczania jakis opcji bios wnoszacych tyle co nic? Dla kogo to tak naprawde ? A gdyby realnie to cos wnosilo to bysmy wszyscy dluabli gdyby byl sens Nawet najwieksi zapalency przestaja w koncu dlubac.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi