Silent Hill: Townfall
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TmK · Opublikowano
It's concording time‼️ Mesjasz na jakiego nie zasługiwaliśmy i jakiego nie rozumiemy. -
Przez Nawe · Opublikowano
Czincze miałem w zmakolu na odwrót podłączone aż wstyd się przyznać 😅 -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ale Lenovo ma napisane "Okres gwarancji dla wszystkich baterii, rysików i piór cyfrowych Lenovo jest ograniczony do 12 miesięcy, chyba że określono inaczej" A tak AI "Tak, gwarancja zazwyczaj obejmuje wymianę baterii, ale tylko wtedy, gdy wystąpiła wada fabryczna, a nie zwykłe zużycie" Ja się nie znam ale takie info znalazłem. A może jeszcze specjalnie baterie montują i one fatycznie tak się szybko zużywają, choć wydaje mi się że to niemożliwe -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Nieco porównałem Somy Xe9305 z Dell S3225QC... OLED nie robi na mnie ogromnego wrażenia, ale lepsze kolory robią swoje, ale kontrast i detale w czerniach nadal są zauważalnie lepsze. Natomiast teraz wiem że OLED nieco brudzą pewnym odcieniem, na qdoled jest to oliwkowy i w Matrix 1 HDR wygląda prawie jak dodatkowy filtr zielonego i ciężko coś zdziałać np. po przez HUE. Na szczęście nue jest to uciążliwe, choć bywa upierdliwe na czarnym płaszczu lub ciemnych scenach. Profile Dell są dobrze skalibrowane na moje oko. Sony momentami wygląda nieco wyblakło i kąty widzenia irytują mnie bardziej niż kontrast, który jest bardzo dobry. Jeśli uda się ogarnąć tą oliwę na ekranie to byłby genialny. Pomyśleć że w USA bywał za 300$, ale 1800 zł za też jest dobrą ceną. Piszczenie to ponoć sprawka głównie zasilania USB z, nie używam do zasilania i nie słyszę. Naprawdę jestem zaskoczony kalibracją ekranu w HDR i gdyby nie cecha panelu to byłby perfekcyjne, przynajmniej na oko. Hdr400 true black spokojnie wystarcza. W SDR problem jest łagodniejszy lub niezauważalny, a bandingu i brudnych nierówności nie zauważyłem. Nie wiem czemu ludzie narzekają na wysokość ekranu we wyniku dodanie belki głośników, przecież można obniżyć ekran... Ale właśnie gdy kończyłem to pisać to przewinęły się kolejne sceny i ta oliwa na cieplnych scenach mnie irytuje. Od razu ją widać, gdy ma się drugi ekran do porównania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi