AOC 32 '' 75Hz IPS na co
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
No czekanie 30s na kilka mega danych to chyba nie jest poziom nawet najtańszych badziewii. Kabel już zmieniłem. Będzie wiadomo jak przebrnę przez zgranie danych ze starego SSD i wrócę na MX500, ale tego jest tyle, że załącza się proces prokrastynacja.exe i mózg wyświetla komunikat "eee.. to jutro się za to zabiorę" BTW. Co to k... jeeest? Główna strona programów CrystaDisk -
Przez bleidd · Opublikowano
A to fakt Mi na jeździe Q5 mówili, że pakiet Tech pro zawiera grzaną kierownicę - nie zawiera, zawierał wcześniej ale się pozmieniało. Na jeździe X3 zapytałem czy jest spryskiwacz kamery tylnej - gość powiedział, że nie wie i zaczął szukać w telefonie, na postoju sam sobie znalezłem w opcjach auta, jaki był zdziwiony że nawet przedniej jest Pytanie czy są szyby akustyczne - nie wie. Czy jest chłodzenie ładowarki indukcynej - nie wie. Twierdził też, że w X3 nie ma skóry naturalnej - że dopiero X5 i wyżej a przecież są. I to nie był jakiś niszowy model - X3, tego im się sprzedaje procentowo na pewno sporo. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie widziałem żeby gdziekolwiek tak to działało na Śląsku. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@MaxaM OK, dzięki za odpowiedź. Myślałem że brak elementów RGB to był główny hamulec W kwestii monitora nikt i tak Ci nie doradzi -> trzeba osobiście spróbować. Tutaj jest jak z kobietami hehe, musisz wziąć do domu i posmakować A już najlepiej wziąć od razu te 2-3 modele i sobie obczaić. Jasne, w kwestii ogólnej budowy, jakości wykonania i ficzerów opinie innych mogą być pomocne ale trzeba samemu " poużywać i pooglądać" żeby stwierdzić czy Ci to pasuje. Tak samo zresztą jeżeli chodzi o format (16:9/UW) jak i typ matrycy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi