Po wymianie karty AMD na PNY GeForce RTX 5080 OC mam w losowych momentach spadki fpsów w grach
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vadym611 · Opublikowano
Hello, i found your comment about legion pro 7 intel core, i am thinking to buy one with intel core but chat gpt says that amd is better, I want to stream play games and have browser open with AI, I asked gemini chat gpt and grok and they all say that amd is better even if intel core has 5090 rtx, could you please give some advice about that? -
Przez Camis · Opublikowano
A więc specjalna operacja bojowa! ROPA zostanie wyzwolona z brudnych łapsk reżimowych zbrodniarzy!!11 DEMOKRACJA I pokój, nobel dla TRUMPA -
Przez miłosz · Opublikowano
Ile będzie kosztował komputer z R5 5500 32gb ram 3200mhz gskill płyta główna Gigabyte b550m 1.5tb nvme gen 3 sapphire rx5700xt nitro+ 8gb zasilacz deepcool 750w obudowa logic Portos mini chłodzenie endorfy argb ogólnie pytam się dlatego że chce kupić Crossa i jak najszybciej mieć na niego kasę -
Przez LeBomB · Opublikowano
Nie, nie dla państw i zupełnie nie o to mi chodziło. To jest nieistotne. Istotne jest, że użyto tego jako jednego z pretekstów do ataku, gdzie całość ma tak na prawdę zupełnie inne podłoże. Chodzi mi po prostu o używanie tępej propagandy by usprawiedliwiać ingerencje militarne. To kiedy Birma, kiedy Erytrea, kiedy Białoruś, Rosja, Chiny i Korea? (pytanie retoryczne, bo wiadomo że nigdy) Tak, ja wiem, że mordowanie opozycjonistów czy wsadzanie ich do więzień za samo to, że są w opozycji jest złe, ale czy Ty czytałeś w ogóle co napisałeś? Przecież to o czym piszesz to jawne poparcie militarnych interwencji w obcym kraju wyłącznie w celu zmiany siły politycznej, sprzyjającej interweniującemu. I dalej co? 20-30 lat wojskowej okupacji prowadzonej przez obce państwo szumnie nazwanej "kontyngentem"? Każda dyktatura jest zła, każdy reżim jest zły. Tylko to czemu obecnie przyklaskujesz to bardzo cienka granica, bo co jeżeli układy polityczne się zmienią i nagle jakieś mocarstwa postanowią zrobić to samo, ale w innych krajach, w których niby jest wszystko według Ciebie ok? Moim zdaniem uwierzyłeś w propagandę walki z reżimem, a podłoże jest w rzeczywistości zupełnie inne. USA szuka źródeł dochodów, źródeł surowców. Pośrednio (poprzez sprzyjające władze) kontrolując jeden z większych przesmyków transportowych ropy i gazu wygenerują dla siebie dodatkowe dochody. No ale każdy ma swoje zdanie na ten temat. -
Przez Adikon · Opublikowano
Czasem trzeba wyjść ze strefy komfortu, bo inaczej się nie nauczymy nowych rzeczy. Wymiana rozrządu w motocyklu też nie jest jakoś mocno skomplikowana, ale przy pierwszym razie również się obawiałem czy dam radę, a kolejne szły już jak z płatka. Sporo osób twierdzi, że wymiana termpoadów nie jest niezbędna w tym przypadku, więc chcę spróbować na razie ogarnąć rdzeń, a jeśli to nie będzie działać tak jak chcę to wtedy kupię kit czy termopady (i te bym wolał ze względu na łatwiejszą aplikację tylko się nie znam na dobieraniu kompresowalności itd, a ciężko znaleźć wszystkie grubości). Zresztą oglądałem też testy innych 4090 i tak jak mówiłeś na początku temperatury nie są jakieś tragiczne u mnie. Szczególnie przy temperaturze w pomieszczeniu na poziomie 24-26 stopni. Gram głównie zimą, więc teraz jest "najlepszy" czas na eksperymenty z PC dla mnie 🙂
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi