SweetDreams 19 Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia Oszczędności muszą się z czegoś brać i jestem tego świadomy. Nie robię dużych przebiegów żeby jakoś bardzo narzekać na to a różnica w cenie mogłaby mi to zrekompensować. Tylko niestety póki co nie wiadomo jaka ta różnica będzie...
kubon 209 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/abarth-595-ID6HAY8w.html ? Segment A, w miare prosty i sprawdzony silnik, kupa frajdy podwójny ocynk z tego co mówi google Edytowane 16 Kwietnia przez kubon
wallec 1 801 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 14 godzin temu, SweetDreams napisał(a): To jest właśnie przykład samochodu, którego chcę unikać Z jakiego powodu? Ma dokładnie wszystko to czego potrzebujesz w kwocie, którą dysponujesz, w super wersji (Monte Carlo) i jest większa niż Clio. Edytowane 17 Kwietnia przez wallec
Dirian 940 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Scala też fajne autko, z silnikiem 1,5 150km bardzo fajnie się tym śmiga, żwawy motor co nie zamula. Plus to chyba ostatnia obok Kamiqa w miarę dopracowana współczesna Skoda, bo już nowa Octavia czy Superb to same problemy z elektronika, czujnikami... Do tego dość oszczędny ten motor jak na swoje parametry, w mieście da się zejść poniżej 6 litrów.
SweetDreams 19 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2 godziny temu, wallec napisał(a): Z jakiego powodu? Bo nie szukam nic z segmentu C - tym bardziej z DQ200
wallec 1 801 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 7 minut temu, SweetDreams napisał(a): Bo nie szukam nic z segmentu C - tym bardziej z DQ200 Dlaczego chcesz kupić gorsze auto w cenie lepszego? Próbowałeś sobie zwizualizować sytuacje w której Fiat 500 zderza się np ze Skoda Kodiaq? Albo nie wiem z jakąś Toyota Yaris Cross… 1
lesiu155 430 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Bo ma taki kaprys? Co kogo obchodzą motywacje skoro jasno nakreślił, czego szuka. Edytowane 17 Kwietnia przez lesiu155 4
huudyy 3 445 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 19 minut temu, wallec napisał(a): Dlaczego chcesz kupić gorsze auto w cenie lepszego Może nie chce jeździć z kurą na masce? Jego wybór.
SweetDreams 19 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Opublikowano 17 Kwietnia 32 minuty temu, wallec napisał(a): Dlaczego chcesz kupić gorsze auto w cenie lepszego? Próbowałeś sobie zwizualizować sytuacje w której Fiat 500 zderza się np ze Skoda Kodiaq? Albo nie wiem z jakąś Toyota Yaris Cross… Bo wpisuje się w moje wymagania 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
wallec 1 801 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 38 minut temu, lesiu155 napisał(a): Bo ma taki kaprys? Co kogo obchodzą motywacje skoro jasno nakreślił, czego szuka. Spoko, tak zapytałem bo mnie to zaskoczyło że wybiera segment b za 120k nówkę jak można mieć segment c za 120k nówkę w „full opcji”. Nirmalne pytanje
SweetDreams 19 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Opublikowano 17 Kwietnia 7 minut temu, wallec napisał(a): Spoko, tak zapytałem bo mnie to zaskoczyło że wybiera segment b za 120k nówkę jak można mieć segment c za 120k nówkę w „full opcji”. Nirmalne pytanje Wszystko było już w zasadzie wyjaśnione wcześniej. To nie jest typowe "małżeństwo z rozsądku". 1
Rekomendowane odpowiedzi