Phoenix. 7 196 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Temat bedzie edytowany po ogloszeniu. https://www.ppe.pl/news/407836/assassins-creed-black-flag-resynced-na-oficjalnej-grafice-prezentacja-wkrotce-gra-zadebiutuje-w-usludze.html Edytowane 16 Kwietnia przez Phoenix.
Godlike 1 078 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Jaram się jak Wielka Armada Swoją drogą oststnio gdzieś czytałem, że ppe to taki branżowy pudelek Edytowane 16 Kwietnia przez Godlike
ODIN85 5 304 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia By mogli chociaż tytuł zmienić bo z prawdziwym Asasynem ta gra ma mało wspólnego.
Phoenix. 7 196 Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia 3 minuty temu, Godlike napisał(a): Swoją drogą oststnio gdzieś czytałem, że ppe to taki branżowy pudelek To fatk ale nie trzeba wszystkiego czytac, te same newsy serwuja inne portale
Phoenix. 7 196 Opublikowano 16 Kwietnia Autor Opublikowano 16 Kwietnia Embargo na nowego asasyna spada 22 kwietnia wiec w tej okolicy bedzie zapowiedz. Assassin’s Creed Black Flag Resynced zadebiutuje 9 lipca 2026 roku. Insider Gaming podaje, że pierwotnie gra miała zostać ujawniona publicznie już 16 kwietnia, ale wydawca w ostatniej chwili przesunął pełną zapowiedź na przyszły tydzień. Mimo tego media i twórcy internetowi już dzisiaj oglądali koło 30-minutową prezentację produkcji za zamkniętymi drzwiami.
Godlike 1 078 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Chyba poleci u mnie pierwszy preorder na grę ubsifotu, hmmm od zawsze
j4z 2 025 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 49 minut temu, Godlike napisał(a): Chyba poleci u mnie pierwszy preorder na grę ubsifotu, hmmm od zawsze Panie, a co Pan!? :O
Luki_ 99 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 5 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Temat bedzie edytowany po ogloszeniu. https://www.ppe.pl/news/407836/assassins-creed-black-flag-resynced-na-oficjalnej-grafice-prezentacja-wkrotce-gra-zadebiutuje-w-usludze.html ale to pepełe spokojnie w trzymać konie. 54 minuty temu, Godlike napisał(a): Chyba poleci u mnie pierwszy preorder na grę ubsifotu, hmmm od zawsze
caleb59 2 485 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Oczywiście znając życie żadnej zniżki dla posiadaczy klasycznego Black Flag. Dodatkowo fakt, że Ubisoft jest finansowo w dupie zapewne wywinduje cenę Resynced do 300zł. Edytowane 16 Kwietnia przez caleb59
Keller 887 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Dla mnie bez znaczenia, bo wolałbym Black Flag 2 jeśli już, a nie ciągle te remejki.
ODIN85 5 304 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): Oczywiście znając życie żadnej zniżki dla posiadaczy klasycznego Black Flag. Dodatkowo fakt, że Ubisoft jest finansowo w dupie zapewne wywinduje cenę Resynced do 300zł. Mogą sobie i 500 zaśpiewać póki gra będzie w abo za ułamek tej ceny.
AndrzejTrg 3 688 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Ograłem oryginalną wersję, więc ta mnie w ogóle nie obchodzi, jak ktoś nie grał to jak najbardziej można kupić. Dla mnie gra nie warta ogrania drugi raz, jak w sumie jakieś 95% gier
Jaycob 3 174 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Też ograłem. Dla mnie to jedna z najlepszych części: bardzo podobał mi się klimat, setting i ta minigierka z bitwami morskimi. Czy zagram w remake? Po tym, jak Ubisoft podszedł do tematu w Mirage, raczej nie. Plotki o zmianach w fabule i postaciach tylko pogarszają sprawę, więc się boję, co tam stworzy postępowy Ubislop.
Godlike 1 078 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 8 godzin temu, j4z napisał(a): Panie, a co Pan!? :O W Black Flag chyba najprzyjemniej mi się grało ze wszystkich części, do tego od dawna spragniony jestem jakiejś dobrej gry na SP gdzie chociaż chodź trochę jest klimatow piractwa
Phoenix. 7 196 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Opublikowano 17 Kwietnia https://www.ppe.pl/news/407899/assassins-creed-black-flag-resynced-nie-bedzie-jak-valhalla-gra-na-150-godzin-nowy-szczegol-zdradzony.html
Jaycob 3 174 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia https://insider-gaming.com/black-flag-resynced-release-date/ Cytat Insider Gaming can reveal that the upcoming Assassin's Creed Black Flag remake, titled Assassin's Creed: Black Flag Resynced, will release on July 9, 2026.
Phoenix. 7 196 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) Było 22/23 kwietnia schodzi embargo na materiały do twórców Edytowane 19 Kwietnia przez Phoenix. 1
miro 1 279 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Nie wiem czy ktoś gra, w Shadows, na osi czasu pojawiło się miejsce na BF:R.... chyba...
j4z 2 025 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) No ciekawe w sumie jak ta gra i gameplay będą wyglądać. Przyznać muszę, że to nie tylko jeden z moich ulubionych AC, a jedna z ulubionych gier. Czy zagram, jeszcze się okaże... Edytowane 21 Kwietnia przez j4z
Luki_ 99 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, j4z napisał(a): No ciekawe w sumie jak ta gra i gameplay będą wyglądać. Przyznać muszę, że to nie tylko jeden z moich ulubionych AC, a jedna z ulubionych gier. Czy zagram, jeszcze się okaże... No nie oczekuj cudów jak użytkowni Odin napisał to ubi . Graficzkę podrasuje tam dużo się wątpię żeby zmieniło, sama w sobie to była dobra gra jak piszesz , te walki na statkach czy nurkowania itp. Malo było asasyna, bardziej piracka gra i dlatego wyszło dobrze xd Edytowane 21 Kwietnia przez Luki_
Rekomendowane odpowiedzi