Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Luki_ napisał(a):

ale to było chyba opcjonalne te walki z legendami słabo pamiętam. Główny watek będzie na bank łatwy jak w każdych asanach. 

Nie pamiętam, ale tam chyba są jakieś klasy statków i twój musi być odpowiednio wyposażony i uzbrojony, żeby mieć z niektórymi szanse.

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
11 minut temu, Vulc napisał(a):

Do tego poronione misje ze śledzeniem celu, którymi w pewnym momencie człowiek zaczyna już rzygać.

Zgadza się, ale w remake'u ma być to ułatwione - zamiast desynchronizacji będziesz mógł po prostu kontynuować misję. Mówią o tym w 7:25 min. 

Opublikowano
41 minut temu, j4z napisał(a):

Popatrzyłem na materiały, które udostępniło UBI i straciłem zainteresowanie. 

Bo to nic nowego tylko nowa panierka, daliby płatny upgrade za 10$ dla tych co już mają w bibliotece to pewnie część osób kupiłaby żeby obczaić zmiany 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Fatality napisał(a):

Słabo już pamiętam "czwórkę", jedynie tyle, że to był ostatni dobry assasyn, gdzie każda kolejna gra była gorsza (pewnie też zmęczenie materiału)

Update do Grand Theft Auto V Enhanced był za darmo 

Screenshot-20260424-114402-Samsung-Brows

Opublikowano
2 minuty temu, azgan napisał(a):

Bo to nic nowego tylko nowa panierka, daliby płatny upgrade za 10$ dla tych co już mają w bibliotece to pewnie część osób kupiłaby żeby obczaić zmiany 

Za darmo, jak do GTA V, Wiedźmin 3 i wielu innych gier, dodane efekty RT to za mało by płacić za grę 300zł. 

1 minutę temu, j4z napisał(a):

Dokładnie. Ja***ć recykling. Ja***ć Ubi. :P

:thumbup: na nowe Herołsy czekałem 10 lat. :D 

Opublikowano

Nie no tutaj ubi więcej zrobiło niż r* przy gta5e. Ale nadal to jest gra, którą ograłem. 

Teraz, Phoenix. napisał(a):

Co za łeb żeby to porównywać do pełnego remake 🤣

Oho, znowu kultury brakuje na forum. 

• Upvote 1
Opublikowano

Porównywać pełny remake od podstaw do liftingu gta i pisać że było za darmo to naprawę trzeba być odklejonym.

2 minuty temu, j4z napisał(a):

Nie no tutaj ubi więcej zrobiło niż r* przy gta5e. Ale nadal to jest gra, którą ograłem. 

Oho, znowu kultury brakuje na forum. 

A tobie brakuje dystansu jak słowo „łeb” to dla ciebie brak kultury 🤣  

Gorzej jak panienka… 

• Haha 1
Opublikowano

Włączyłem sobie trailer i przez cały czas miałem w głowie "A to ta gra tak nie wyglądała już na premierę? :hmm:

Dopiero włączenie bezpośredniego porównania kadr do kadru pokazało, że jednak coś tam ulepszyli graficznie. Największą różnicę widać na otwartym morzu. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Mam alergię na internetowych cwaniaków. Na ulicy też tak podchodzisz do ludzi i od łbów wyzywasz czy się boisz? To jest kultura według Ciebie? Gratuluję.

Edytowane przez j4z
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Radio Tirana napisał(a):

Włączyłem sobie trailer i przez cały czas miałem w głowie "A to ta gra tak nie wyglądała już na premierę? :hmm:

Dopiero włączenie bezpośredniego porównania kadr do kadru pokazało, że jednak coś tam ulepszyli graficznie. Największą różnicę widać na otwartym morzu. 

Ulepszenia na poziomie Obliviona Remaster albo Horizon Zero Dawn Remaster 😉

Edytowane przez azgan
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, azgan napisał(a):

Ulepszenia na poziomie Obliviona Remaster albo Horizon Zero Dawn Remaster 😉

No nawet na tym porównaniu kto wrzucał ktoś wyzej ten oryginał źle nie wygląda, to jest dalej ten sam silnik nawet animacje użyli te same przy filmikach dużo się tutaj aż tak nie napracowali. Wiadomo ze zagram bo jestem psem na assyny ale nie będę się okłamywał ze to nowa gra jest. Zobaczymy w finałowym produkcji ile jest dodatkowej zawartości ale cos cicho czy dodali dlc fabularne z podstawki.. 

Nie kłucic sie porozmawiajmy o grach :red: Dam wam balonik na zgodę ::balon: @Phoenix.@j4z

29 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Co za łeb żeby to porównywać do pełnego remake 🤣

To nie wygląda na pełny remek cos pomiędzy.  

Edytowane przez Luki_
Opublikowano
6 minut temu, Luki_ napisał(a):

To nie wygląda na pełny remek cos pomiędzy.  

To chyba najlepsze podsumowanie tego odświeżonego Asasyna. 

Dużo większy efekt WOW by osiągnęli, gdyby postanowili zrobić remake pierwszej części. Ona się już możno zestarzała. Zarówno graficznie, jak i gameplayowo. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, azgan napisał(a):

Bez przesady jednak cos to ich kosztowała zrobić, nikt ci za poł darmo takiego czegoś nie da, fajnie by bylo ale to jednak musi na siebie zarabić (:

Edytowane przez Luki_
  • Upvote 1
Opublikowano

Oryginalny Black Flag nieco się już zestarzał, ale wciąż nie wygląda źle.

Stąd dla niektórych zmiany oprawy mogą nie być aż tak imponujące.

Tak czy inaczej, poza grafiką usprawnili jednak niektóre systemy i wyeliminowali m.in. ekrany ładowania, więc nie jest to tylko kosmetyka.

Poza tym nie oszukujmy się- Ubi jest finansowo głęboko w d.... i nie ma opcji żeby ten remake sprzedawali z jakąkolwiek istotną zniżką.

Oni potrzebują teraz kasy jak powietrza, bo to nie jest kwestia zysków, tylko tego jak głęboka restrukturyzacja ich jeszcze czeka.

• Upvote 1