Phoenix. 6 909 Opublikowano 23 Kwietnia Autor Opublikowano 23 Kwietnia Nie no wiadomo najlepiej by bylo za darmo gre A czas i praca to przeciez ludzie za frytki pracuja Do tego to nie zaden remaster tylko cala gra postawiona na nowo z przebudowa wielu rzeczy do wsplczesnych czasow. Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): 259zł za odgrzewanego kotleta Takie cebule jak Ty zawsze moga do zatoki zajrzec lub na plati 1
miro 1 217 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 6 minut temu, Phoenix. napisał(a): Takie cebule jak Ty zawsze moga do zatoki zajrzec lub na plati nie będzie, tzn będzie ale Hypervisor Bypass dla desperatów samobójców 10 minut temu, Phoenix. napisał(a): Nie no wiadomo najlepiej by bylo za darmo gre A czas i praca to przeciez ludzie za frytki pracuja Do tego to nie zaden remaster tylko cala gra postawiona na nowo z przebudowa wielu rzeczy do wsplczesnych czasow. otóż to, nie chce, nie kupuję, szczerze to bałem się że będzie gorzej, patrząc ile potrafią różne ówna kosztować. nikt nie musi grać na premierę... czekamy na promki, albo kody do radeonów 2
Crew 900 1 177 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia ALe się jaram! Dawać mnie to jutro premiera ma być!
ODIN85 4 866 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Mogli zrobić pełny remake 2 i wszystkie dodatki. To bym kupił a tak meh meh.
znaFca 244 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Moja pierwsza gra na ps4 chyba. I najlepsza część assasin jak dla mnie
azgan 1 825 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 25 minut temu, znaFca napisał(a): Moja pierwsza gra na ps4 chyba. I najlepsza część assasin jak dla mnie I nie bez powodu 😉
Crew 900 1 177 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) 9 LIPCA PREMIERA! Edytowane 23 Kwietnia przez Crew 900 3
ODIN85 4 866 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) Każdy chce zdążyć przed Gta Edytowane 23 Kwietnia przez ODIN85
JeanPepin 480 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia HMS Prince, La Dama Negra, HMS Fearless, El Impoluto - znowu was rozp***le..
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) 22 minuty temu, Crew 900 napisał(a): 9 LIPIEC PREMIERA! Jest jeden lipiec w roku. Edytowane 23 Kwietnia przez JeRRyF3D
Jaycob 2 728 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 249 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada. Premiera 9 lipca? Akurat na sezon ogórkowy. Może ogram w Plusie, jak nie będzie nic ciekawszego. 1
azgan 1 825 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 249 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada. Premiera 9 lipca? Akurat na sezon ogórkowy. Może ogram w Plusie, jak nie będzie nic ciekawszego. 50 zł za Update mogę dać z tymi poprawkami tak jak robiło to Sony
Crew 900 1 177 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 7 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Jest jeden lipiec w roku. No już poprawiłem -.- 1
JeRRyF3D 2 074 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 8 minut temu, Jaycob napisał(a): Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 249 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada. Celują w 2 grupy. Nostalgiowiczow i... gimbow, co nie znajo.
Jaycob 2 728 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 5 minut temu, azgan napisał(a): 50 zł za Update mogę dać z tymi poprawkami tak jak robiło to Sony Chyba Ci się pomyliło. Sony za Part I walnęło Full Price (339 zł) i nie było żadnej litości. Update za 50 zł to był przy Part II, bo to był tylko remaster, a nie remake robiony od zera.
ODIN85 4 866 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 15 minut temu, Jaycob napisał(a): Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 249 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada. Premiera 9 lipca? Akurat na sezon ogórkowy. Może ogram w Plusie, jak nie będzie nic ciekawszego. Ciekawe jak szybko trafi do Zatoki
Jaycob 2 728 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Teraz, ODIN85 napisał(a): Ciekawe jak szybko trafi do Zatoki Zgodne z lore. 1 1
azgan 1 825 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 9 minut temu, Jaycob napisał(a): Chyba Ci się pomyliło. Sony za Part I walnęło Full Price (339 zł) i nie było żadnej litości. Update za 50 zł to był przy Part II, bo to był tylko remaster, a nie remake robiony od zera. I inne tego typu ulepszenia ...
Reddzik 3 838 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Graficznie może się podobać, cenowo... już nie Zagram najwcześniej na urodzinki w grudniu, może spadnie z ceny do tego czasu, Nie ma sensu brać w takiej cenie, Ubi niestety nie uczy się na błędach!
Element Wojny 5 295 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Jest dobra fabuła, są romanse? 1
łukasz850 181 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Gra wygląda nieziemsko. Lubie wakacyjne klimaty.
Rekomendowane odpowiedzi