Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
23 minuty temu, miro napisał(a):

a jeszcze parę dni temu pisałeś że ta gra jest kiepska i kwadratowa..

22 minuty temu, j4z napisał(a):

Tak, ale wyłączyłem FG. 

No i czasem tak mam, że przez pierwsze ok. 2h (czasem trochę dłużej) psioczę, a później klika. 😀

W pewnym momencie sobie zdajesz sprawę, że wśród tych wszystkich kiepskich i kwadratowych gier, okazuje się że wcale taka zła nie jest :) 

Opublikowano

Mnie gierka pochłonęła  i to mocno ,ale na urlopie można . Gram na PS5   36H za mną i  bardziej  kręci mnie i ciekawi co na kolejnej wyspie się kryje niż fabułą ,chociaż ta jest całkiem fajna i wciągająca ,ale na razie odłożyłem to na 2 plan  .

Bitwy morskie też dają dużo satysfakcji ,ogólnie mogę powiedzieć ze zachęcony ocenami  gry i opinią  graczy nie zawiodłem się ani trochę ,a nawet pozytywnie  zaskoczyłem 

Opublikowano

Mnie wkurza, że mi się chłop do wszystkiego przykleja jak skaczę, i to że czasem jak chce strzelać to mi szabelki wyciąga. Najchętniej bym je wywalił z ekwipunku i na 4 pistolety grał. Da się te szable wywalić jakoś?

Dzisiaj około 6000 m miałem do celu i przepłynięcie tego zajęło mi dwie godziny a i tak nie dopłynąłem bo co chwila strzelanina z Hiszpanami na statkach i fortach. Cały czas full gwiazdek, liniowce czerwone mnie ganiały i przejąłem w sumie 4 bycze liniowce/fregaty i sobie flotę wymieniłem xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Pentium D napisał(a):

Mnie wkurza, że mi się chłop do wszystkiego przykleja jak skaczę, i to że czasem jak chce strzelać to mi szabelki wyciąga. Najchętniej bym je wywalił z ekwipunku i na 4 pistolety grał. Da się te szable wywalić jakoś?

Dzisiaj około 6000 m miałem do celu i przepłynięcie tego zajęło mi dwie godziny a i tak nie dopłynąłem bo co chwila strzelanina z Hiszpanami na statkach i fortach. Cały czas full gwiazdek, liniowce czerwone mnie ganiały i przejąłem w sumie 4 bycze liniowce/fregaty i sobie flotę wymieniłem xD

Są szable, gdzie wystarczy trzymać kwadrat na padzie i będzie tylko strzelał.