caleb59 2 337 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca ? Dopiero pierwsza aktualizacja. Ubi wydaje jednego patcha miesięcznie, gdzie im tam do Pearl Abyss.
aureumchaos 717 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Pierwsza? Ponoc to 1.04 czyli czwarta od wydania gry... czyli pacz co 2 dni jakos... Ale tak tylko PA jest wyjatkiem w brazny ze swoimj lampkami i kotkami... Edytowane 17 Lipca przez aureumchaos
caleb59 2 337 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca ? Gra miała premierę w wersji 1.02. 1.04 to pierwszy patch jaki się oficjalnie ukazał.
aureumchaos 717 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) A co sie stalo z paczem 1.03? EDIT: AI jak zwykle oszukalo, my bad: Tym nie mniej lepszy 1 pacz w miesiac konkretny niz 4 z kotkami z PA... Edytowane 17 Lipca przez aureumchaos 1
caleb59 2 337 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca To były pewnie aktualizacje, które były wdrażane w trakcie zamkniętych testów gry, wtedy kiedy grali streamerzy i youtuberzy.
MJRegul 802 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Jedno przyznam, takie randomowe rzeczy są w tej grze przyjemne. 2
JeanPepin 489 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca No i skończone, wyszło 52 h Ogarniete wszystkie forty, zostało chyba 5,6 skarbów do odkopania, Kawka zrobiona na maxa, ale po 4 podejsciach odpuściłem legendarny statek ( ten na południowym wschodzie) i nie robiłem tych statków. Pamiętam że 13 lat z przypakowaną Kawką jakoś mogłem rozwalić wszystkie. Pięknie odświeżona przygoda, brawo ubi 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Dziwne że tu nie podają ilu zagrało tak jak w przypadku Shadows Edytowane 17 Lipca przez ODIN85 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 17 Lipca Autor Opublikowano 17 Lipca To chyba oczywiste dlaczego tak sie stało
Element Wojny 5 345 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca @MJRegul Dla każdego coś dobrego. 2 2
Winter 17 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Chyba znalazłem buga. Wykonuję misję w Kingston, gdzie muszę poszukać typa, który wykonuje zadanie dla króla. Znalazłem wskazówki w stodole i mam wrócić do Kawki. Problem w tym, że przed Kawką jest ściana i nie mogę na nią wejść P.S: Zapomniałem o irytującym minusie gry. Kupiłem podstawową wersję z PSS. Na cholerę Ubi daje mi na początku gry miecze i pistolety, które trzymam do końca gry, bo nie opłaca się inwestować w inne? To jak zbieranie całej masy pierdółek, żeby potem nie mieć z nich pożytku, jak w FFXVI.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Do tych co pograli. Jak mechanika walki etc? Ten remake coś zmienia w tej kwestii? Czy to dalej są te same archaiczne już systemy w lepszej oprawie?
Winter 17 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Coś, jak mechanika AC3, czyli praktycznie jesteś nieśmiertelny.
MJRegul 802 Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca 2 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Do tych co pograli. Jak mechanika walki etc? Ten remake coś zmienia w tej kwestii? Czy to dalej są te same archaiczne już systemy w lepszej oprawie? Archaiczne i kwadratowe do porzygu. Gra sprzed 20 lat w nowym świecącym papierku
Pentium D 2 003 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca W oryginał nie grałem, ale ten nowy może być. Od tego cumowania odciski się porobią.
aureumchaos 717 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca (edytowane) No i kupilem i pograłem trochę. Jak na razie to chyba najlepszy AC w jaki grałem Nie jestem fanem marki i grałem w valhalla, origin i ten przed shadow I shadow. Optymalizacja sztos patrząc na cień samuraja. Chyba ogram ten tytuł do końca bo shadow do dziś i valhalla nie skończone Edytowane 19 Lipca przez aureumchaos
azgan 1 860 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Optymalne ustawienia od DF i porównanie z ustawieniami z PS5/PRO 1
Paw79 262 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Coś lipne te pomiary Digital Foundry: 1 fps, czyli niecały 1% różnicy pomiędzy cieniami na ultra vs very high? To jest obok RT najbardziej znaczące dla wydajności ustawienie w grze. U mnie jest ~10% przyrostu fps po zrzuceniu cieni na bardzo wysokie- podobnie jak w materiale od Hardware Unboxed.
MJRegul 802 Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca @Paw79 u mnie na 9070 XT podkreconym na +200 na rdzeniu i pamięci na 2750 Ultra High - 60fps Very High - 63fps High - 65fps Medium - 67fps
Phoenix. 7 022 Opublikowano 19 Lipca Autor Opublikowano 19 Lipca Przeciez to zalezy od miejsciowki tez
Rekomendowane odpowiedzi