ernig 238 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 wyszło świetnie, muszę się nawrócić na LC chyba
Młody 72 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Tyle, że to uzależnia jak już raz wpadniesz to potem ciężko wyjść
PatrykT 64 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Oj to fakt, mnie w tej chwili wkurza nawet laptop swoją głośnością, a co dopiero mówić o stacjonarnce z normalnym AC
PatrykT 64 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Rurków koniec Tyle powstało odpodów i jeszc ze od frontu
PatrykT 64 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 Układ zalany na razie demineralką. CHwilę tak popracuję i będę zalewał docelowym płynem. Na tę chwile tylko tyle fot bo i warunek słaby do cykania i brak statywu
gtxxor 88 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Rewelacja... i wciąż podziwiam cierpliwość ;)
PatrykT 64 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Mam nadzieje, że uda mi się jutro w lepszym świetle zrobić pare fotek i układ się lepiej opdpowietrzy. Bo teraz foty są 10 min po zalaniu układu przy beznadziejnym świetle
PatrykT 64 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Opublikowano 7 Maja 2016 Plan jest napięty na dzisiaj i nie wiem czy wyrobię się by złapać trochę słońca. Bo najpierw jadę z narzeczoną po sukienkę a potem jeszcze muszę wstąpić do rodziców i ogarnąć tylni hamulec w crossówcę bo coś się rypię
PatrykT 64 Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 No i jak to zwykle z planami jest, wszystko poszło nie tak jak zakładałem i w weekend ostatecznie nie miałem w ogóle czasu na jakiekolwiek działania przy kompie. Czekam teraz na kumpla który ma mi pożyczyć statyw i będzie można coś z fotkami podziałać
PatrykT 64 Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Opublikowano 9 Lipca 2016 Zmiana połączeń na gpu z szeregowego na równoległy. Temperatury spadły o kilka stopni w całym układzie.
adriankiller 53 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 jest dobrze ale cover na tylni panel przedluzki do drugiej karty i zabudowac zatoki
Rekomendowane odpowiedzi