ChudyXp 56 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Pracował kilka lat bez problemów jest mi nie potrzebny w zestawie takie okablowanie jakie jest na zdjęciu nr 4 . Zasilacz wymaga czyszczenia środka nie nigdy go nie otwierałem . Najlepiej odbiór osobisty Cena 130 zł do negocjacji Link OLX : https://www.olx.pl/d/oferta/zasilacz-thermaltake-smart-se-530w-sprawny-CID99-ID18riuB.html?bs=olx_pro_listing Specjalnie taka cena żeby nie pisali handlarze i oszuści z opłata za kuriera
ChudyXp 56 Opublikowano 21 Maja Autor Opublikowano 21 Maja Zmiana ceny dla kogoś z forum mogę wysłać i się jakoś dogadać
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Dodaj wysyłkę na OLX, to ktoś Ci za niego stówkę da, bez wysyłki to ciężko. 1
ChudyXp 56 Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca (edytowane) W dniu 22.05.2026 o 22:02, ShaDow_Pro napisał(a): Dodaj wysyłkę na OLX, to ktoś Ci za niego stówkę da, bez wysyłki to ciężko. Jakoś na te wysyłki już widziałem kilka oszustw za bardzo jej nie ufam jak ktoś będzie chętny to napisze wiadomość Zmiana ceny 100 zł dla kogoś z forum wysyłka gratis Edytowane 6 Lipca przez ChudyXp
Grolshek 1 272 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca 22 minuty temu, ChudyXp napisał(a): Jakoś na te wysyłki już widziałem kilka oszustw za bardzo jej nie ufam jak ktoś będzie chętny to napisze wiadomość Tak. Napisze. Wiadomość z prośbą o włączenie bezpiecznej przesyłki OLX. 1
ChudyXp 56 Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca 53 minuty temu, Grolshek napisał(a): Tak. Napisze. Wiadomość z prośbą o włączenie bezpiecznej przesyłki OLX. Ona jest taka bezpieczna jak odbezpieczony grant , mało to już przekrętów było na tą niby bezpieczną wysyłkę i ludzie z pakietami ochronnymi zostali oszukani 1
Grolshek 1 272 Opublikowano 6 Lipca Opublikowano 6 Lipca 8 minut temu, ChudyXp napisał(a): Ona jest taka bezpieczna jak odbezpieczony grant , mało to już przekrętów było na tą niby bezpieczną wysyłkę i ludzie z pakietami ochronnymi zostali oszukani Od kilku lat zero problemów. Maksymalna ocena transakcji. Wyłącznie bezpieczna przesyłka. 2
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca (edytowane) Dokładnie tak samo, ostatnio 3 GPU sprzedałem i sporo innych części po testach, zero problemu. Bez wysyłki nikt Ci tego nie kupi, z wysyłką zdecydowanie szybciej pójdzie. Edytowane 7 Lipca przez ShaDow_Pro 1
ChudyXp 56 Opublikowano 8 Lipca Autor Opublikowano 8 Lipca W dniu 7.07.2026 o 14:36, ShaDow_Pro napisał(a): Dokładnie tak samo, ostatnio 3 GPU sprzedałem i sporo innych części po testach, zero problemu. Bez wysyłki nikt Ci tego nie kupi, z wysyłką zdecydowanie szybciej pójdzie. A czy mi aż tak zależy na czasie na razie sobie śmiga z E8400 , 4 GB DDR2 i 1 GB VRAM na Grafice leży ładnie schowany za szafką na TV
Rekomendowane odpowiedzi