galakty 5 169 Opublikowano 16 Lipca Opublikowano 16 Lipca 12 godzin temu, Slayer napisał(a): crash, vacant, strike, crossfire Nie grałem w promoda od stuleci, a kojarzę te mapy (poza Vacant). Łezka w oku 1
Phoenix. 7 022 Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca ⭐ Wszystkie remastery/fragmenty starych map w Killblock w #MW4: 👉 Vacant (COD4) - tym razem jako szpital 👉 Ambush (COD4) - bardziej otwarty środek 👉 Crash (COD4) - helikopter i parę budynków 👉 Gunrunner (MW2019) - sama stacja i parę wagonów 👉 Highrise (MW2) - środek z helikopterem, prawa część wypełniona wodą, zamiast podziemną częścią 👉 Shoothouse (MW2019) - środek z wiszącym helikopterem 👉 Storage Town (Warzone) - mały fragment 👉 Killhouse (COD4) - całościowy remaster, spawn, środek z wieżą i spawn przeciwnika, możliwe, że pojawi się jako cała mapa.
galakty 5 169 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Jeden z niewielu nowych CoDów gdzie może rozważę zakup.
Phoenix. 7 022 Opublikowano Piątek o 14:20 Autor Opublikowano Piątek o 14:20 👉 W becie #MW4 dostaniemy misję kampanii i nową mapę odnowy.
samsung70 374 Opublikowano Piątek o 14:53 Opublikowano Piątek o 14:53 jak w to zagrać po taniości, jak co roku z czystejk ciekawości chcę obadać grę, ale nie śledzę rozowju, więc nie wiem gdzie nejtaniej pograć. słucham graczy
Phoenix. 7 022 Opublikowano Piątek o 15:53 Autor Opublikowano Piątek o 15:53 Zagrasz za darmo w otwartej becie Jakies klucze na rozdanie moze tez znajde do wczesnej bety
samsung70 374 Opublikowano Piątek o 17:26 Opublikowano Piątek o 17:26 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Zagrasz za darmo w otwartej becie Jakies klucze na rozdanie moze tez znajde do wczesnej bety zatem, czekam na klucze, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi