Dresiq 102 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Kupiłem pada od gamsira pod telefon, i rozglądam się za grami. W sklepie play jak zobaczyłem prince of persia lost crown to myslałem że to scam. Ale ubi stworzyło port 1:1 tego co mamy na konsolach i pc. Znacie coś AAA na androida ? Czy lepiej zostać przy emulatorach starych konsol ?
galakty 5 169 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Z bardziej znanych to chyba Genshin Impact, w gry z PC nie widzę zbytnio sensu grać.
some1 715 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja (edytowane) Diablo Immoral Do końca lipca czerwca możesz też pograć w Elder Scrolls: Blades, później wyłączają serwery, ale do tego czasu wszystko w sklepie jest za darmo, można pograć bez grindu i pay2win. Niestety F2P zepsuło kompletnie rynek gier na telefony. EDIT: czerwca nie lipca Edytowane 25 Maja przez some1 1
galakty 5 169 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja 26 minut temu, some1 napisał(a): Diablo Immoral A w to się da grać bez płacenia?
some1 715 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Kampanię spokojnie przeszedłem sobie bez płacenia i nadmiernego grindu. Na kilkanaście godzin zabawy wystarczy.
Zdzichon 89 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja (edytowane) 4 godziny temu, some1 napisał(a): Niestety F2P zepsuło kompletnie rynek gier na telefony. No niestety, a tak się dobrze zapowiadało. Xcom/Xcom2 ma niezły port i dobrze się w to gra w małych kawałkach czyli jedna misja, dobudować coś w bazie i cyk. W ogóle wszystko od Feral Interactive: Edytowane 25 Maja przez Zdzichon
Krystian03 35 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Jeszcze są wersje Definitive trylogii GTA. Akurat nie grałem na telefonie, ale na komputerze nie jest tragicznie jak to było w dniu premiery.
Keel 63 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Na fold7 gram w wreckfest, wot blitz i carx street. W diablo immortals tez grałem, przeszedłem w kampanie i jakoś sie odbiłem.
Zdzichon 89 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Immortal to klasyczny mobilkowy cashgrab, także się nie dziwię. Płać płać płać, odbierz nagrodę odbierz nagrodę odbierz nagrodę. Między płać a odbierz jakiś ochłap gry, najlepiej z możliwością autoplay. Ewentualnie parę godzin na początek z normalną progresją żebyś się wkręcił, a potem paywall. Dla tych psychologów, którzy pomagali stworzyć te rakowe systemy powinno być specjalne miejsce w piekle.
Rekomendowane odpowiedzi